Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Дунав абдикира от битката за елита, 2:2 с Добруджа
Автор: Екип Ruse24.bg 23:33 / 18.04.2010Коментари (8)2551
© Ruse24.bg
Дунав постепенно абдикира от битката за промоция в "А" група. Днес "драконите" стигнаха само до 2:2 про гостуването си на Добруджа. Със спечелената само една точка русенци почти загубиха борбата за първото място, което дава право на директна промоция и остава да водят битка за второто, което дава право на бараж.

В днешния двубоя русенци на два пъти повеждаха в резултата, но оставяха да бъдат изравнени. Преднина преди почивката за "драконите" даде дежурният голаджия Росен Каптиев с точно попадение още в 3-та минута. Вместо този "гол от съблекалнята" да даде криле на русенските футболисти, те допуснаха да бъдат изравнени в края на полувремето.

След почивката Дунав отново дръпна напред в резултата. Този път точен бе Светлин Симеонов в 60-та минута, но само 6 по-късно домакините изравниха за крайното 2:2.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Днес гледах пограмата до края, ако ТОТОТО на предвижданията ми излезнe. Първи би завършил дори Дунав-Русе колкото и да невярвате... Имаме 4- мача от тях трябва да вземем домакинските си мачове в Поморие го бройм за загубен мача... Първи ще е Дунав, Втори по-вероятно ще е Несебър... Кълъвките остават в Каварна. Още нищо не е решено. Последния мач с Търговище ще е празник за Русе ще празнуваме всички завъщането си в А-група след 20 години изнание... Каварна ще има мачове за купата и би трябвало да влезне изморен някаде или да предпочетат да се запазят за финала. Аз вярвам че се играе чесно в Източна Б-група.. Не се връзвайте че някой някаде дава ПАРИ... Цонко Цонев прави цирка защото неговия отбор няма как да влезне в А-група.. Несебър 100% играят чесно... Ако никой невярва аз давам следната прогноза за Крайното класиране : 1.Дунав,2.Несебър и 3.Калиакрa...Домакинските мачове трябва да ги вземем без грешка.. Ако се издъним няма кога да влезнем отново.. Ботев (Пд.) и Сливен догодина ще са в Б-група. Силно се надявам да влезне Доростол (Силистра) а не Разград ? От юга идват Равда (село Равда) и ако някой отбор се откаже от Б-група на негово място идва Нефтохимик падете сигорни Марица няма да намерят пари.... От Западната Б-група,никой не иска да влиза в А-група,нито Банско,нито Севлиево битката за лицензa ще e между Академик (Сф) и ВИХРЕН (Сандански). Най-сигорни са именно отбора oт САНДАНСКИ..
0
 
 
От Западната Б-група,никой неиска да влиза в А-група,нито Банско,нито Севлиево битката за лицензa ще e между Академик (Сф) и ВИХРЕН (Сандански). Nай-сигорни са именно отбора ot САНДАНСКИ..
0
 
 
домакинските мачове трябва да ги вземем без грешка.. Ако се издъним няма кога да влезнем отново.. Ботев (Пд.) и Сливен догодина ще са в Б-група. Силно се надявам да влезне Доростол (Силистра) а не Разград ? от юга идват Равда (село Равда) и ако някой отбор се откаже от б-група на негово място идва Нефтохимик падете сигорни Марица няма да намерят пари....
0
 
 
Ако никой невярва аз давам следната прогноза за Крайното класиране : 1.Дунав,2.Несебър и 3.Калиакрa
0
 
 
Каварна ще има мачове за купата и би трябвало да влезне изморен някаде или да предпочетат да се запазят за финала. Аз вярвам че се играе чесно в Източна Б-група.. Не се възвайте че някой някаде дава ПАРИ... Цонко Цонев прави цирка защото неговия отбор няма как да влезне в А-група.. Несебър 100% играят чесно...
0
 
 
Днес гледах пограмата до края, ако ТОТОТО на предвижданията mi излезнe. Първи би завършил дори Дунав-Русе колкото и да не вярвате... Имаме 4- мача от тях трябва да вземем домакинските си мачове в Поморие го броя за загубен мача... Първи ще е Дунав, Втори по-вероятно 6te е Несебър... Кълъвките остават в Каварна. Още нищо не е решено. Последния мач с Търговище ще е празник за Русе ще празнуваме всички завъщането си в А-група след 20 години изнание...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: