Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов: Да, новината за Тита и мен е вярна!
Автор: Екип Ruse24.bg 12:33 / 05.03.2023Коментари (17)537
©
Шоуменът Слави Трифонов даде категоричен отговор на въпрос, от който вероятно мнозина са били убедени, че ще се измъкне. Той бе гост на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от "СкандаУ" и двамата си говориха цели три часа на най-различни теми.

Разбира се, Слави бе запитан за емблематичното си шоу, което води цели 19 години в ефира на bTV, а онова, което сподели пред всички, няма начин да не предизвика сега лавина от коментари.

"Защо спря да водиш "Шоуто на Слави Трифонов"?, попита го Тото, а Дългия направи 10-15-секундна пауза и отвърна така: "Краткият или дългия отговор искаш?" Тото избра второто и последва няколкко минутен монолог:

"Виж сега. Воденето на такъв тип шоу всеки ден по този начин е много различен момент от представата на хората, които гледат и моята представа в началото. Ето ти сега задаваш въпрос, но си толкова освободен от липсата на един куп ангажименти, които са свързани с определено време, определен рейтинг най-вече.

С определени резултати, с толкова много участници – екипа на шоуто е от около 150 участници, ти си върха на иглата и трябва да направиш всичко възможно те да бъдат добре организирани и в крайна сметка, да има добър резултат, защото ти си базиран на рейтинг. Този рейтинг означава, че ще може да ти платят и ти да платиш на хората си.

Договорът беше такъв, че ако нямам този рейтинг те автоматично ти прекратяват договора. От този рейтинг зависи цената на рекламата, а от рекламата зависи дали изобщо ще получиш пари. Това е всеки ден, но не това е проблема, по-скоро водещия е този, който изпълва със съдържание и затова се казва "Шоуто на Слави Трифонов“.

Ти си го кръстил по тъпия начин "При Тото“, но пак е твоето име там. Ти си този, който ще се издъни накрая, няма да се операторите, няма да е режисьора, няма да е майка ти, ти си този, който ще се издъни накрая – отговорността е при тебе. Тази отговорност в една частна телевизия и в началото и в това време, което беше 22:30 изисква много специален ритъм и начин на живот, освен всичко друго.

Това е ангажимент, който си мислих, че ще мога по-лесно да издържам и го издържах 19 години, което е много сериозно постижение. Много малко хора и то по света са направили това. Има и други, които водят всеки ден, задават въпроси, идват им гости, но това е свързано с много ангажименти. Нарича се тафтология. Всичко това е свързано с отговорност, която носи водещия.

В един момент просто ми стана много, трябваше ми малко време да се махна. Това е една причина, а другата е, че все пак, че има други неща, които са от друг проект. Предпочетох да съм само в едната си функция.“

Малко след това Слави Трифонов призна, че прави песен с Тита и скоро песента ще излезе скоро, а в момента му се снима видео клип.

"Да, новината е реална аз ще направя песен с Тита, тя е готова и не сме я купили като теб от интернет. Снимаме и видео и скоро ще излезе.

Искам да ти кажа, че има чалга певици, които пеят прекрасно. Такъв пример е певицата Деси Слава, която пее чалга, но е прекрасна. Има още много такива, които са ми гостували и в шоуто", каза още Слави Трифонов.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.03.2023 г.
0
 
 
Сега ТИТА и тя е много актуална в момента - баща и зет и.....5074
Aнонимен
на 06.03.2023 г.
0
 
 
Някой гледа ли този разговор. Защо лъжете слави изобщо не каза това за прекъсването на шоуто а обясни много точно и ясно че са му поставили условие бтв да казва кои ще е на гости и какво трябва и не трябва да говори и затова не е подновил договора си не лъжете хората по добре всеки който се интересува да гледа разговора във ютуб свободно а тук някои е решил да пише глупости
Aнонимен
на 05.03.2023 г.
0
 
 
И, Боже ! Славуцата съвсем закъсва , завалията ! То не беше циганката Софи, то не бяха всякакви чалгаджийки, сега Десислава и Тита превъзнася. Опростачиха поколения българи и се наредиха с Кукуто им бенда и сценаристите на трапезата на политическото бунище. Едни и същи , несменяеми наредени все в първите редици на листите , щом тях не успяхте да махнете, за никакъв чеп не ставате бе, Славчооо. И като певец си гола вода и като водещ - кръгла нула. Чете от едни листи, едроизписани и се блещи и плези . Грам достойнство няма човека , те тръгнали подир него разни мърлячи. Айдеее шит !
Aнонимен
на 05.03.2023 г.
0
 
 
Славьо Трифонов е пионка и е правил това, което му е било поръчано да прави. Защо си мислите, че нещо е зависило от него и че той е някакъв фактор в политиката? Просто пионка.
Aнонимен
на 05.03.2023 г.
0
 
 
С какво Слави ти е навредил на държавата????? Такива са законите.... Първия няма никакво предимство... Човека каза кой предлага за министъри и ДРУГИТЕ ПАРТИИ навредиха на държавата ТИ..... защото трябва, който е 1 да състави правителство, било с 1 пункт.... След 1 година, ако не се справи, тогава другите шайки да гласуват вот..... Още 100 пъти няма да има правителство..., пак ще са същите.... Щом сега не направиха, с какви очи сега ще се подкрепя???? Кой първи ще издуха супата.... Първи са ДБ, понеже се коаливаха с тези, които НЕ подкрепиха преди... ХАХАХА.... Или ония Атанас Атанасов???? 100 партии смени и сега на 1 ред до Петков... ХАХАХА.... Ако са го искали хората е щяло да гласуват за него преди години.... ХАХАХА.... Така, че да търсиш причина в СЛАВИ, е все едно 5 магарета да те ближат по макарите.... Шемет...
Aнонимен
на 05.03.2023 г.
+2
 
 
Боли ме шмайзера за този алчен тип
Aнонимен
на 05.03.2023 г.
+2
 
 
Слави,още ли си жив бе боклук,всички те намразиха,не го ли разбра пе*ал мръсен
Aнонимен
на 05.03.2023 г.
+2
 
 
Слави,какъв шумен си ти бе палячо,пе*ал неспособен да има жена и деца,пишман политик който много,много навреди на страната си този простак,и сега пак се натиска за пари,идиот.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: