Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Миро Миронов: Направихме елементарни грешки срещу Поморие
Автор: Екип Ruse24.bg 16:40 / 26.04.2010Коментари (0)1337
© Ruse24.bg
Старши-треньорът на Дунав Мирослав Миронов коментира равенството 2:2 с Поморие:

Какво не достигна на Дунав да постигне победата в мача?

- Не ни достигна това, че направихме много елементарни грешки особено през втората част. Знаехме, че домакините играят ефективно на контраатака и че се прибират добре. Първото полувреме нямаха голови положение, вкараха от една контраатака, докато ние пропуснахме няколко. Много елементарни грешки правим във фаза защита, заради което не можахме да победим. Бяхме длъжни особено при изгонването на един от футболистите на Черноморец, мисля че това беше рубикона, от който трябваше да се възползваме. Но както днес можехме да победим, така можеха и домакините да победят. Стана един доста „луд" мач и видяхте, че всичко имаше в него, но за наша жалост търсената от нас победа на всяка цена не дойде и от тук до края нещата не са в нашите ръце. Мога да бъда доволен от себерездаването, от волята за победа защото този цикъл сряда-неделя идва доста множко на отборите, но можехме и да победим. Сега е важно да успеем да възстановим футболистите за следващият мач с Любимец.

Преди малко ви чух да казвате - „Играхме честно и поради тази причина може и да не влезем в А Група", какво визирате с това?

- Ами виждат се резултатите на другите отбори, колко лесно побеждават, те си говорят един срещу друг навсякъде, а ние си играем до където стигнем и ако успеем ще влезем. Мисля, че това е начинът да се преборим, момчетата свикнаха да играят под напрежение, да се играе истински футбол и мисля, че това е начина за нас и ние ще си играем така до края. Ако успеем, успеем, ако не...

Има ли нещо вярно в това, че ако Дунав не успее да влезе в А група отбора може да се разформирова, знам че футболистите са подписали специални декларации?

- Ами да, има такова нещо, но в крайна сметка това са решения на ръководителите, те ще преценят след края на първенството. Но ако играем така, всяка среща на предела на възможностите си и не успеем ръководството ще си прецени. Имаме още шанс, ще видим и другите резултати днес как ще завършат.

Още по темата: общо новини по темата: 2
25.04.2010
23.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: