Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Треньорът на Нефтохимик: Несебър заслужава първото място
Автор: Екип Ruse24.bg 13:07 / 27.04.2010Коментари (17)3933
© Ruse24.bg
"Тази година борбата за влизане в "А" група на Изток е много интeресна. Най-близо до елита е Несебър, не само като класиране. От трите претендента за промоция на този отбор най-малко му трябва, за да бъде конкурентноспособен в "А" група. В клуба се работи добре, има условия, добри ръководители, добър треньор. С още няколко футболисти, които да повдигнат класата на тима, Несебър може да се задържи в елита", това смята старши-треньорът на третодивизионния Нефтохимик Димитър Стойчев.

"Дунав вероятно ще е втори, но за баража не отписвам и Калиакра. На този етап обаче Русе няма отбор за "А" група. При тях е необходима мащабна и качествена селекция. Доколкото чувам обаче, Дунав има финансови затруднения. Не премахне ли този проблем, клубът само ще се мъчи при големите", заяви още специалистът.

"Калиакра напоследък взе да буксува, но все още има шансове да се класира. В Каварна цари еуфория от възможността тимът да се бори за Купата на България. В момента всички са поддадени на емоцията и никой не се запитва какво ще прави отборът, ако наистина влезе в Европа. Имат добра база, подкрепата на кмета Цонко Цонев, но това не е достатъчно. Изобщо и трите отбора трябва да се подсилят с нови добри попълнения, кой повече, кой по-малко, за да не бъдат еднодневки, а да се превърнат във фактор в елита. Иначе ще бъдат като асансьори - всяка година нагоре-надолу по дивизиите.

Лошото е, че този сезон след първите трима в класирането не се вижда нищо добро. В Източната "Б" група няма изпадащи отбори, затова няма конкуренция, мотивация. Отборите са като свободни електрони", добави още Стойчев.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lamaandy
премахни филтъра

0
 
 
Публиката на Дунав Русе заслужава 1-во място. Спонсора на организираните фенски пътувания "Санчес" заслужава 1-во място. Много от футболистите и треньора заслужават 1-во място. Футболният клуб заслужава 2-ро място. Управляващите клуба заслужават 3-то място. От мястото в класацията на Дунав ще стане ясно кой какво е направил или ненаправил, какви заслуги има и кое място заслужава.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: