Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Първото Общо събрание на Българската федерация по вдигане на тежести ще се проведе в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 13:21 / 06.04.2023Коментари (0)287
©
Първото Общо събрание на Управителния съвет на Българската федерация по вдигане на тежести, след вписването на новия президент Ариф Маджид, е насрочено за 8 април (събота) в Русе. На него ще бъде избран треньорският състав на националния отбор преди Европейското първенство по вдигане на тежести в Ереван. съобщават от БТА. 

Денят и мястото на УС на БФВТ съвпадат с традиционния турнир по вдигане на тежести "Купа Русе", на който тази година ще вземат участие 80 състезатели от 8 клуба в страната.

"Нямам никакви пристрастия кой трябва да поеме треньорския щаб и съм неутрален. Имам визия как трябва да се развива федерацията, всеки ще даде своето становище и мнение, ще седнем всички заедно и ще решим", заяви Ариф Маджид.

Категоричен съм и твърдо решен да поема лично контрола върху целия отбор. Всички състезатели трябва да се върнат в тренировъчния лагер в Дианабад-София, където ще се подготвят за олимпийския цикъл. Своеволията в щангите трябва да приключат", добави той.

"След Европейското първенство в Армения (1-23 април) планирам да обиколя по места всички клубове в страната, за да се запозная лично с ръководителите и да видя базите в какво състояние са. Заедно с всеки един от тях ще обсъдим проблемите във федерацията, за да решим как да продължим напред. Всички във федерацията трябва да бъдем отговорни и да полагаме усилия за чист спорт. В момента е надвиснала огромна опасност и поради разделението - състезателите си правят експерименти. Трябва да имаме ясен поглед върху тренировъчния процес и регламент, атлетите да бъдат информирани как да не допускат грешки и да се допитват до своите треньори преди да взимат сами произволни решения", каза още Маджид.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: