Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Димитър Рачков и Мария Игнатова с целувка на публично място
Автор: Екип Ruse24.bg 09:24 / 07.04.2023Коментари (0)494
Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха отново!

Бившата двойка демонстрира приятелски отношения и добро чувство за хумор към самата себе си по време на партито за 20-ия рожден ден на "Господари на ефира".

Мащабното тържество се проведе в нощен клуб в идеалния център на столицата в сряда вечерта, а погледите на мнозина бяха насочени точно към Рачков и Мария.

Комикът излезе на сцената, за да води и да разчупи обстановката с няколко шеги, когато изневиделица зад него изскочи Мария. Видимо стреснат, бургазлията си плю в пазвата и попита плахо: "Идването ти по сценарий ли е?".

"То като с теб бяхме заедно по сценарий, видя какво се случи, така че по-добре да не е", заяви с широка усмивка Игнатова.

Секунди по-късно двамата се прегърнаха, Рачков целуна бившата си приятелка по бузата и заведението избухна в бурни аплодисменти. Ексдвойката показа ясно, че са в отлични отношения и миналото е забравено. Не пропуснаха и да се пошегуват един с друг, пише "България Днес".

"За толкова години в телевизията имам само един гаф. Рус е!", заяви Рачков и погледна Мария. 

"И аз имам само един, но моят е нисък и къдрав", отговори на свой ред Игнатова и хвърли закачлив поглед.

Митко и Мария цяла вечер бяха на една маса, като блондинката беше придружена от настоящия си съпруг - Ивайло Цветков-Нойзи. Настроението беше на високи обороти, а шегите и доброто настроение се пренесоха и на масата, където бяха други популярни водещи на "Господарите" - Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински и Ненчо Балабанов. 

 

На рождения ден присъстваше буквално каймакът на родния хайлайф. От Софи Маринова, Мария Илиева и Миро, които изпълниха музикални поздрави за гостите, през шеф Манчев, Жени Калканджиева, Гого Лозанов и Орлин Павлов до "Мис България 2019" Радинела Чушева (бивша адреналинка в "Господарите" - б.а.), Ергенът от първия сезон на предаването Виктор Стоянов, който цяла вечер беше в компанията на мъже, и Рая Пакова - изкусителен модел и половинката на волейболиста Николай Пенчев.

"Тази вечер не присъства нито един политик. Никога няма да видите политик на наш купон", заяви категорично продуцентът на "Господарите" Джуди Халваджиян, който държа дълга реч и първо благодари на своя брат Маги, който пръв е повярвал в неговата идея да направи "Господари на ефира" в България.

Един от най-известните водещи на "Господарите" - Васил Василев-Зуека, не присъства на рождения ден. Актьорът се включи в купона виртуално чрез предварително записано видео.

"Господари на ефира" стана институция за тези 20 години и направи много. Всички се съобразяваха с нас. Спирането ми се отрази тежко. Това беше една от причините в момента да съм в Испания и да не съм при вас. Но не съжалявам за нищо", заяви емоционално Зуека. 

Краси Радков се включи като водещ в тържеството. Гостите на празненството останаха с широки усмивки от шегите му.

"Само ти и Виктор Калев не можахте да станете част от нашето семейство", започна го Джуди Халваджиян.

"Вие може да празнувате 20 години, но Слави Трифонов си има клипове и телевизия от много по-отдавна. Аз бях един от първите водещи на проект на Халваджиян, но после избрах Слави, защото парите са си пари", заяви през смях Радков.

"Сакото, с което съм в момента, ми е от един друг формат", пошегува се сам със себе си Краси, който е водещ на предаването "Един за друг".

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: