Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (5)
Дунав се сбогува позорно с проваления си сезон
Автор: Екип Ruse24.bg 20:25 / 15.05.2010Коментари (4)2784
© Ruse24.bg
Дунав официално се сбогува с мечтите си през следващия сезон да играе в елита. Момчетата на Мирослав Миронов го направиха по позорен начин, който отразява завършека на сезона като цяло. Русенци стигнаха само до 1:1 срещу Светкавица. Точното попадение за "драконите" реализира Георги Терзиев.

Дунав поведе в резултата, но сякаш футболистите се "уплашиха" от издънка на Калиакра, които завършиха 0:0, и решиха да се презастраховат, сбогувайки се предварително с елита, допускайки изравняване за 1:1.

Днес стана ясно, че след проваления сезон се очаква масова чистка сред футболистите, но дали в тях е вината за "пропуснатата" промоция в елита?







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Никой не се е надявал в началото да влезнем в "А" група! Това, че Дунав играе без да има достатъчно средства е ясно на всички. Затова браво на тези, които вчера изпратиха играчите с аплодисменти! Те са истински поддръжници на отбора! Браво ДУНАВ, на треньори, спонсори и играчи! Вие ни направихте щастливи през цялата година! САМО ДУНАВ!
0
 
 
По-добре отборът да остане на феновете или нещо подобно на Ботев (Пловдив) или Берое да се направи, отколкото някакви хора, които нищо не разбират от футбол и даже "нямат време" да се поинтересуват какво се случва в клуба, да определят бъдещето му и да се гаврят с русенци всеки сезон!
+1
 
 
При свободен вход - 500 човека. При платен вход - 8 000, и то в Б група. Истината е, че футболистите отдавна показаха, че могат да станат първи. Но пари трябват, за стадиона, за играчи, за дублиращ отбор. А при нас май никой не иска да дава за футбол. Само публиката.
0
 
 
В източна Б-група,цял сезон беше ясно че Несебър ще влезне в А-група,пък накрая Каварна.Този отбор трябва да го раследва ПРОКУРАТУРА (за Несебър става ВЪПРОС) защото е с най-много купени и оредени мачове.Колко за футбола в Русе мен ме срам от това което правят нашите....Явно ние сме най-бедните кучета в цяла България...На запад след като Банско го изрекаха по медийте и сайтовете че не искат в а-група влезна Севлиево (сега игубих бас за 100 лв.защото още есента се басирах че Банско и Несебър ще влезнат) , Академик София ще загуби баража защото кажете вие на кой стадион ще играят в София те имаха повече точки аванс пред Сандански и нямаха нерви да ги стопят както Банско и Дунав- Русе..Така че отборите влизащи имат добри за игра стадиони да оставим че на тях стъпват по 50-100 души на мач...Отборите на Ботев-Враца,Спартак Плевен,Етър(В.Търново),Дунав русе и Спартак Варна,Шумен,Добрич винаги имат място в елита както и Марек(Дупница),Нефтохимик,Ботев (Пд.) и други,който сега са извън борда като Горна Оряховица,Видин,Свищов,Пазарджик,Смолян и Беласица Петрич .
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотно! Григор Димитров ще е сред Топ 10 на Ролан Гарос
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Усик постигна нещо впечатляващо в професионалния бокс
Футболен клуб Вихър-Завет на един век
Уникално! Българин срази звезда в GLORY и е близо до двубой за титлата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: