Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Софи Маринова се върна при Гринго?
Автор: Екип Ruse24.bg 09:14 / 10.04.2023Коментари (0)595
©
Софи Маринова отново се е събрала с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, след като само преди няколко месеца обяви, че двамата са прекратили бурната си и изпълнена с премеждия и драматични обрати връзка.

Миналият петък ромската фолкзвезда отлетя за Германия, а нейни близки разкриха, че визитата й изобщо не е свързана с музикална изява, а с посещение в немски затвор, където от няколко месеца е въдворен любимия й.

На летището Софка се засече с Христо Петров – Ицо Хазарта и с лидера на "Продължаваме промяната“ Кирил Петков, които имаха предизборна изява във Франкфурт. След като Хазарта публикува снимка от случайната им среща, някои заподозряха, че Маринова е била наета от  "Продължаваме промяната“ за предизборен концерт в Германия.

"Софка няма нищо общо с "Промяната“, нейното посещение в Германия беше по съвсем друг повод – отиде на свиждане при мъжа си Гринго“, обясни пред "Уикенд“ близък до попфолк звездата. Певицата е била помолена да позира за кадъра от Ицо Хазарта, с когото поддържа чудесни отношения.

Миналата есен Тодор Давидов – Гринго беше осъден на 1 година затвор в Германия заради нанесен побой над свой братовчед, който живее в Берлин. Мачото излежава присъдата си в немски затвор, а веднъж месечно има право на целодневно свиждане. Заради това Софка често лети до Германия. Гринго ще излезе от пандиза през октомври. Зад решетките обаче той си живеел като бей – непрекъснато получавал колети от Софка.

Тодор Давидов – Гринго не за първи път се сблъсква със закона, през 2017 г. той влезе в затвора за 10 месеца заради изнудване. Мачото беше закопчан след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му.

След като беше арестуван за изнудване, Гринго предпочете да се признае за виновен и да сключи споразумение с прокуратурата. През 2020 г. Тодор Давидов отново се озова в ареста за денонощие, след като беше арестуван в дома на родителите си в Айтос по подозрение, че е част от банда телефонни измамници и че притежава незаконен пистолет. До повдигане на обвинения обаче така и не се стигна поради липсата на доказателства.

 За последно Гринго си имаше вземане-даване с правоохранителните органи миналата пролет, когато беше арестуван за денонощие след побой над полицай в дискотека в Студентски град по време на участие на Софи Маринова. Мургавият здравеняк е подсъдим за нанасяне на лека телесна повреда и дори беше оставен под домашен арест за 2 седмици, преди Софийския районен съд да отмени запрещението му.

Софи Маринова и Гринго се залюбиха през 2017 г., а две години по-късно се ожениха на пищна сватбена церемония с 250 гости.

Бракът им продължи само 5 месеца,преди да бъде разтрогнат по взаимно съгласие от съда в Етрополе. До развода им се стигна след поредица от побои, нанесени на фолк певицата от Гринго, при един от които ръката на Софи беше счупена и тя дълго време беше гипсирана.

След развода им обаче Софи Маринова отново се събра с Гринго, а само през последната 2 години двамата на четири пъти се събираха и разделяха. Миналата есен Софи Маринова оповести, че завинаги е прекратила отношенията си с Гринго и че си има нов приятел. Оказва се обаче, че старата любов ръжда не хваща. "Обичам го, не мога без него", казала пред свои приятели ромката. А на призива на нейна колежка обезателно да го остави, тъй като имал лош нрав и бил с нея само заради парите й, простодушната Софка чистосърдечно отговорила: "Ма как да го зарежа, бе, душа – знайш как хубаво ма чука?"

Слави сърдит на Софка заради Кирил Петков, тя твърди, че не знаела кой е Слави Трифонов е бесен на Софи Маринова заради снимката й с Кирил Петков, която се появи буквално 2 дни преди изборите миналата неделя. Дългия е много близък с ромката от 15 години - именно "Ку-ку бенд" организира неотдавна големия й концерт в зала "Арена Армеец".

След като видял кадрото от летището, Слави веднага се обадил на Софи Маринова и й се разкрещял защо агитира за "Продължаваме промяната". "Ма даже не го знам кой е тоя, бе – Ицо Хазарта го докара и каза да се снимаме", оправдала се циганката.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: