Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ясно е кога ще бъде краят на любим холивудски екшън
Автор: Екип Ruse24.bg 11:40 / 20.04.2023Коментари (0)327
©
Режисьорът на Бързи и яростни 10 Луис Летерие няма да изостави новооткритото си семейство след излизането на предстоящия десети филм, като вече е потвърдено, че режисьорът ще режисира Бързи и яростни 11.

Variety потвърди, че Летерие ще остане в режисьорския стол за единадесетата част, като тя ще бъде и финална за екшън франчайз.

"Развълнувани сме, че той ще продължи да твори магията си на режисьорския стол", каза президентът на Universal Pictures Питър Креймър за Летерие.

Той беше назначен да ръководи проекта при много драматични обстоятелства. Първоначалният режисьор на поредицата Джъстин Лин се оттегли, след като имаше препирня с Вин Дизел.

Последните две част ще сложат край на мега популярния франчайз, но отново ще се забавляваме с Доминик Торето и семейството му. Те ще се изправят пред най-личната си мисия досега. 

През годините Торето и семейството му са надхитрявали всеки враг по пътя си, но сега се изправят срещу най-смъртоносния противник, с когото са се сблъсквали: ужасяваща заплаха, изплуваща от сенките на миналото, подхранвана от кръвно отмъщение и която е решена да разбие това семейство и да унищожи всичко — и всички — които Дом обича, завинаги .

В петата част от 2011 г. Дом и неговият екип разбиха подлия бразилски наркобос Ернан Рейес и обезглавиха империята му на мост в Рио де Жанейро.

Това, което те не знаеха, беше, че синът на Рейес, Данте, изигран от Джейсън Момоа, е бил свидетел на всичко това и е прекарал последните 12 години в кроене на план, за да накара Дом да плати за стореното. 

Заговорът на Данте ще разпръсне семейството на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Португалия до Антарктика.

Нови съюзници ще бъдат изковани и старите врагове ще се появят отново. Но всичко се променя, когато Дом открива, че собственият му 8-годишен син е крайната цел на отмъщението на Данте.

В десетата част се завръщаат Мишел Родригес, Тайрийс Гибсън, Крис "Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Сунг Канг, Джейсън Стейтъм, Джон Сина и Скот Истууд, с носителките на Оскар Хелън Мирън и Чарлийз Терон, пише "Телеграф".

Останалата част от актьорския състав включва носителката на Оскар Бри Ларсън, Алън Ричсън (Ричър), Даниела Мелхиор (Отрядът самоубийци) и легендарната носителка на Оскар Рита Морено.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: