Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дони уплаши хората с вида си, Нети: Готвя каквото той пожелае
Автор: Екип Ruse24.bg 13:59 / 20.04.2023Коментари (0)895
Алекс Сърчаджиева се стъписа от външния вид на Дони Векилов, който се появи в предаването й по bTV като изненада на съпругата си Антоанета Добрева - Нети.

Актрисата и водеща логично попита директно колежката си в театъра в каква форма е любимият й, който в последните години действително е драстично отслабнал и тревожи сериозно почитателите си.

"Заради теб ли отслабна Дони? Много хора казват, че ти си го изтормозила", зададе директно Алекс този въпрос към Нети, която обаче, не само, че не се засегна, но и явно очакваше нещо подобно, защото последва бърз отговор.

Блондинката дори се пошегува, че сигурно много хора я смятат за лош човек, след което споделя истинската причина за това Дони буквално да се стопи физически. "Винаги съм готвила това, което Дони иска", сподели актрисата, която дели живота си с певеца вече 23 години.

Нети разказа, че вече 10 години Дони яде предимно риба и това е причината да отслабне така драстично. "Сега вече яде и вегетариански храни", добави изпълнителката на "Луната спи", за да успокои притеснените за здравето на мъжа ѝ фенове.

Нети, която разказа напоително на Сърчаджиева какво прави самата тя, за да поддържа перфектната си фигура, сподели и още една интересна подробност за храненето на семейството си.

Като отдадена майка, която отделя и доста време за йога, актрисата е решила отрано да се създаде отношение към здравословното хранене на 12-годишната си дъщеря Лили, като още отсега определя менюто на детето си според известната диета "Зоната".

Сърчаджиева обаче, учудено попита дали не е рано на тази възраст да се въвеждат ограничения в храненето на едно дете, а Нети бе категорична, че просто е загрижена и според нея е важно да предпази дъщеря си и да я възпита да се храни правилно.

"Обградени сме от толкова много храни, които са боклуци!", възмути се актрисата, която скоро ще се окичи и с титлата "доктор". Тя обаче не е свързана с медицината, а с нейното поприще на сцената. Нети подготвя докторантура в сферата на мюзикъла и оперетата, която ще добави и академичен акцент към кариерата ѝ на изпълнител, припомня "Блиц".

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: