Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джони Деп пристига за първи път в България за концерт с Hollywood Vampires, ето какви са изискванията му
Автор: Екип Ruse24.bg 10:46 / 11.05.2023Коментари (0)370
©
Месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires в България. Супергрупата ще свири в "Арена София“ на 12 юни. Организаторите вече се подготвят за изискванията на звездите. Безспорно най-голямата звезда, която ще видим за първи път в България, е Джони Деп. Актьорът от "Карибски пирати“ е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специални изисквания, само очаква да няма чушки в храната му.

Най-важното изискване от страна на Алис Купър е да има заредени минимум 3 списания за четене, множество и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино. Рок легендата държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър, съобщават организаторите. Джо Пери, от Аеросмит пък е единственият от групата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

За групата:

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум “Rise" (2019), който включва синглите "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who’s Laughing Now".

Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N' Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала "Арена София“. Билетите влизат са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: