Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стана ясно как Лоренцо отърва затвора
Автор: Екип Ruse24.bg 09:42 / 15.05.2023Коментари (0)313
©
Дългокраките лъжи са в кръвта на Софи Маринова и Лоренцо. Синът на ромката усилено подготвя пищна сватба, която ще вдигне точно година след като беше обявен за издирване от МВР. През есента на 2022 г. 20-годишният младеж се замеси в трафик на мигранти. Полицията търсеше младежа в продължение на няколко дни, но без успех. Накрая Лоренцо се предаде сам, като изтъргува версията, че не знаел, че го търсят и всичко, което се е изписало за него, са "най-просто казано лъжи". 

"Всеки един, който ме познава лично, знае, че съм достатъчно интелигентен и възпитан да не се занимавам с незаконни дейности", коментира Лоренцо и случаят набързо се потули. Всъщност бившият мъж на Софка Тодор Давидов – Гринго вкара младока в занаята с бежанци и проститутки, твърди източник на "Уикенд".

През есента на 2022 г. полицията залови 21-годишния каналджия Иван, който бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро. Младежът издаде своя съдружник пред ченгетата, които веднага обявиха сина на Софи Маринова за издирване, а той потъна вдън земя. Лоренцо се появи след няколко дни в неизвестност. По време на разпита си в полицията младокът самоуверено заяви, че е собственик на продуцентска къща.

В чалга средите се шушука, че певицата е дала целия си хонорар от големия концерт в "Арена Армеец" с "Ку-ку бенд", за да откупи свободата на единственото си отроче. Софи и Лоренцо мълчаха по темата, докато намерят вратичка как да потулят нещата и "маминото синче" да не прекара най-хубавите си години зад решетките. Явно са успели да намерят пролука, тъй като Лоренцо излезе с оправдание, че няма нищо общо, бил е разпитан и толкова. Не се знае дали свидетелят е променил показанията си в полза на сина на Софка.

От доста време Лоренцо се разхожда на свобода необезпокояван. Първата му поява след скандала беше на концерта на майка му по повод 25 години на сцена. Днес младежът е в устите на хората, но с бъдещата си сватба. Говори се единствено за нея, но не и за проблемите, които имаше с властите. Случаят е сякаш забравен и продължава напред! Самият Лоренцо има доста високо мнение за себе си. Докато беше ученик често изтъкваше, че преподавателите му го хвалели, че сякаш е завършил 13-ти клас! Грамотността не му е силната страна, но пък искаше да става ченге.

"Щеше да става полицай, ама в чужбина. Нали знаете, всяко момче - какъв ще станеш. Ами полицай. Наумил си е сега. Английски говори без грешка. Ако замине той, и аз - ще си живучкаме зад граница. Макар че съм патриот, мястото ми тука. Ама знае ли човек“, разправяше го Софка преди 2 години, но след това не се чу нищо по темата. Разбира се, младият ром щеше да кандидатства в чужбина, тук родната полиция и Школата на МВР не са на нивото му. По същото време синът на етрополската легенда казваше, че му е рано за сватба и сериозни връзки, искал първо да се докаже и изучи.

"Искам да поработя върху себе си, върху проектите и образованието ми като полицай в Швейцария“ – хвалеше се младежът. Той явно се отказа от тази си мечта и реши да мине от другата страна на закона – търговията с проститутки и бежанци. Основните знания в занаята му предаде бившият мъж на майка му - Гринго. Обученият на незаконни неща Лоренцо се впусна да изкарва лесни пари, които харчеше още по-лесно. Младежът се опитва да пробие и на музикалната сцена, но без особен успех, той така и не може да извади хит, въпреки стабилното рамо на родителката му. Най-вероятно младият ром тепърва ще има още музикални опити, които очакваме с нетърпение. Близки до младежа издават, че той иска да кара скъпи коли и да изкарва бързи и лесни пари на ръба на закона и даже отвъд ръба.

Името на Лоренцо се завъртя в публичното пространство, след като джипът му бе спрян за проверка и изненадващо от него се появиха деветима сирийски бежанци. По думите на известното отроче той бил дал джипа на приятеля си Иван, само за да покара. Оттам насетне историята влезе в новините. Пред разследващите Иван заяви, че синът на Софи Маринова го е взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то си и го закарал до входа на село Дебелт.

Според историята на каналджията Лоренцо го оставя в Дебелт, дава му ключовете за джип "Сузуки Витара“, който е с пълен резервоар и GPS точка, от която Иван да вземе групата от 9 нелегални мигранти от Сирия. Лоренцо му дава и указания за обратното връщане до София. Бежанците трябвало да бъдат закарани до столицата, а от там други каналджии щели да ги изведат към Германия. Това твърдеше заловеният трафикант.

Иван качва нелегалните бежанци, но Лоренцо забравя да го предупреди, че вече има нов пункт за проверка край Русокастро. Именно там късметът на Иван му изневерява и той е заловен от граничари, които му щракват белезниците. Той издава поръчителя – Лоренцо, който беше обявен за издирване, а майка му уж не знаеше къде се намира единственото й дете.

Синът на Софи Маринова се появи, след като вече беше подготвена версията за оневиняването му, не без съдействието на известната му родителка, която на няколко пъти измъкваше и Гринго от затвора. През годините Софка често лъжеше, че е паднала и криеше, че мъжът й я бие. Лоренцо вече се подготвя да сключи брак със съученичката си Мария Лалева, която уж се омъжва девствена за годеника си...

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: