Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Това сладко бебе днес е сред най-добрите тенисисти, както и сред най-харесваните мъже в света
Автор: Цвети Христова 08:44 / 16.05.2023Коментари (0)382
Днес нашата загадка е свързана с един много харесван мъж, който от дълги години е сред най-добрите тенисисти в света. Той е българин и е роден на 16 май 1991 година в Хасково. Познахте ли го? Това сладко бебе е Григор Димитров. Най-добрият ни тенисист, който постоянно е главен герой в журналистическите материали, но не винаги заради изявите му на корта. Sofia24.bg ще ви разкаже любопитни неща, свързани с личния живот на българина. 

Безспорно е, че името му ще остане завинаги в историята на българския и световния тенис. Бивш №3 в света, както и с осем ATP титли и три полуфинала в Големия шлем. Мнозина специалисти казват, че той е спечелил много малко трофеи предвид класата, която притежава. Години наред обаче той е сред най-добрите в тениса, където няма случайни неща. Всичко е плод на много труд, дисциплина и лишения.

И ако в последните години Гришо не печели трофеи, то успехите му сред жените са повече от впечатляващи. Той е признатият красавец в Тура, а сред бившите му приятелки са тенис легендата Мария Шарапова и солистката на популярната група Pussycat Dolls Никол Шерцингер, а слуховете го свързваха и с друга легенда на тениса - Серина Уилямс.

Българинът се мести в Париж на 16 години, за да продължи да се развива професионално, а година по-късно започва афера със словашката тенисистка Романа Табак. Връзката им не продължава дълго. В периода 2009-2012 г. Димитров вече се среща се с пловдивчанката Симона Стефанова. Смята се, че тя е първата му голяма любов.

През 2013 година започва връзката му с рускинята Мария Шарапова. В продължение на две години и половина двамата бяха звездната двойка на тениса. 

"Видях сълзи в очите му. Неговите успехи бяха моят кошмар", казва Мария години след раздялата им.

Григор никога не призна публично имал ли е връзка със Серина Уилямс. Между американката и Шарапова дори прехвърчаха искри, когато Серина се обърна към Маша с думите: "Ако иска да се среща с момче с черно сърце, да действа".

Григор и Шарапова обаче никога не казаха лоша дума един за друг след раздялата. 

През годините е имало и доста други имена, които са били спрягани за гаджета на Григор. Сред тях са и две тенисистки - красавиците Южени Бушар от Канада и французойката Ализе Лим.

Любовният роман на Димитров с американската певица Никол Шерцингер започна малко след раздялата му с Шарапова. Разликата във възрастта им беше 13 години и може би логично се стигна до раздялата им. Основната версия бе, че Шерцингер е имала намерения да се задоми и да създаде семейство, а Григор явно не е имал желание да се жени и да гледа деца.

Виктория Боня е една от най-известните рускини. Тя е водеща, актриса и инфлуенсър и не се свени да разказва за любовния си живот. Боня заяви преди години, че е имала връзка с Григор Димитров. Рускинята живее в Монте Карло, точно като Гришо. А драматичната раздяла между двамата е настъпила, след като той е започнал връзката си с Лолита Османова, която Виктория определя за своя най-добра приятелка. 

Лолита Османова се появи в ложата на Григор на един турнир във Виена, което сложи началото на спекулациите, че именно тя е новата любов на Гришо. Спекулации, които се оказаха верни. Двамата бяха заедно до 2022 година.

И така на сцената през 2023 година се появи една румънка. Карлос Алкарас се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Мадрид. Бившият водач в световната ранглиста острани първата ни ракета Григор Димитров с 6:2, 7:5 за час и половина на корт "Маноло Сантана". Появата на една изкусителна дама в ложата на Гришо обаче бе много по-интересна за феновете на българина от самия мач. Камерите на няколко пъти показаха румънската актриса и модел Мадалина Даяна Генеа.

Sofia24.bg потърси актуална информация за красивата дама в интернет. Тя е модел и актриса, а сред най-известните ѝ роли е тази на София Лорен във филма House of Gucci.

От 15-годишна румънката живее в Италия. Приписват й връзки с много италиански футболисти, както и с холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Румънката има дете, което се казва Шарлот Стратан. Тя е рожба от връзката й с композитора Матей Стратан.

Дни преди рождения си ден Гришо публикува снимка в Instagram на 1 чиния, а дамата която беше тагната да пише името му върху посудата бе именно Генеа. Снимката бе направена в ресторант в Рим. 

Честит празник на Григор! Да е жив и здрав и много да радва всички българи с изявите си на корта!

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: