Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Двама секси мачовци се изправят един срещу друг в една от най-успешните филмови поредици
Автор: Екип Ruse24.bg 21:44 / 19.05.2023Коментари (0)455
©
Вин Дизел се изправя срещу Джейсън Момоа в десетата най-експлозивна и емоционална част от поредицата "Бързи и яростни“ до момента. Филмът се завърта в кината от днес и дава началото на последната глава от епичната сага, в която Доминик Торето и семейството му се изправят срещу най-страшния и безскрупулен противник до момента.

Отмъщение

Франчайзът "Бързи и яростни“ е световна сензация повече от две десетилетия, като всеки нов филм надгражда предишния, печели нови и нови фенове и генерира високи очаквания за следващото, изпълнено с адреналин изживяване пред големия екран. Поредицата претърпя забележително развитие, като започна от локални улични състезания и стигна до обири и глобален шпионаж, но в нито един момент не загърби основните си теми и елементи - бързите коли, вълнуващ екшън, чувството за дълг, свободата и, разбира се, семейството.

Всичко това, но и много повече могат да очакват феновете и от "Бързи и яростни 10“. Поглед към спиращия дъха екшън и драматичните събития, в чийто център е колоритният злодей Данте Рейес (Джейсън Момоа), ни дава новият трейлър на филма, който ни хвърля право в центъра на действието и ни убеждава, че този май, освен да затягаме коланите, трябва да си приготвим и кърпички, защото предстои нещо колкото експлозивно, толкова и емоционално.

В продължение на много мисии, когато всички шансове са били срещу тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки противник, застанал на пътя им. Сега обаче те се изправят срещу нещо различно: от сенките на миналото изплува ужасяваща заплаха, която е движена само и единствено от желанието за кърваво отмъщение - заплаха, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.

Наркобос

В "Бързи и яростни 5“ Дом и приятелите му отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и разрушават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят, е, че синът на Рейес Данте става свидетел на всичко и прекарва следващите 12 години в съставянето на план Дом да плати най-високата цена за деянието си.

Данте разпръсква семейството на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и неочаквани съюзи, а стари противници отново излизат на сцената. Всичко обаче се променя, когато Дом открива, че 8-годишният му син е най-голямата мишена на отмъщението на Данте.

Режисьор на "Бързи и яростни 10“ е Луи Летерие, а сценарият е дело на Джъстин Лин, Зак Дийн и Дан Мазеао по образи, създадени от Гари Скот Томпсън. Продуценти са Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джъстин Лин, Джеф Кришенбаум и Саматна Винсент. В главните роли се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис – Лудакрис - Джаксън, Джордана Брустър, Натали Еманюел, Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Шарлийз Терон и Хелън Мирън, а сред новите попълнения са Джейсън Момоа, Бри Ларсън, Алън Ричсън и Рита Морено.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лято 2024
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: