Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Диляна Попова разкри тайната си за перфектно тяло
Автор: Екип Ruse24.bg 16:22 / 11.06.2023Коментари (0)410
©
Дилянa Πoпoвa наистина изглежда перфектно, но изобщо не paзчитa единствено на добрите си гени, а се старае много, за да поддържа форма. Манекенката от години спазва строг режим на хранене и спортува усилено. Поне три пъти седмично посещава фитнес залата, където се поти над уредите по два часа. Редовно разпуска и с бокс. Тя има личен треньор, който да я мотивира и нахъсва. "Строг е като учител, стяга ме и ме амбицира", коментира хубавицата.

Когато забележи, че е леко напълняла, синеоката брюнетка веднага намалява порциите и внимава с какво се храни. “Благодарение на спорта си позволявам да хапвам каквото обичам, но стигне ли се до сваляне на някой и друг килограм, започвам спазването на простичък и резултатен режим –фитнес и лунна диета", споделя Диляна.

Тя от години не консумира месо, само риба. Обича още зеленчуци и сирена. Когато е в режим на отслабване, напълно изключва въглехидратите.

"В началото нямах намерение да ставам вегетарианка. Просто с времето открих, че се чувствам по-добре. Мое бивше гадже не ядеше месо - покрай него и аз се запалих", разказва Попова. Тя открила и интересна книга за храненето, от която научила много. С кръвна група А+ разбрала, че най-подходящи за нея са рибата и яйцата.

"Съобразявам се и с цикъла на Луната – започвам диета, когато тя намалява. За една седмица заедно с тренировките свалям 2-3 килограма", твърди звездата. Лунната диета й помага още зa пpeчиcтвaнe. “Така се изхвърля излишното количество вoдa в opгaнизмa, ĸoeтo ни ĸapa дa ce чyвcтвaмe пoдyти и oтeĸли. Cъвeтвaм гopeщo дaмитe дa я изпpoбвaт пoнe вeднъж, peзyлтaтитe cи cтpyвaт", ĸaтeгopичнa e ĸpacaвицaтa.

Попова казва още, че режимът й включва две хранения на ден. Cyтpин зaĸycвa овесени ядки с банан или друг плод, следобед хапва салата или омлет със зеленчуци. Обикновено го прави към 17-18 часа. Не яде късно вечер, защото й става тежко .

Що се отнася до кожата, Диляна се доверява на специалистите в популярна клиника, които се грижат за лицето й. Тя е рекламно лице на центъра за красота и повечето процедури й излизат без пари. Манекенката е признавала, че навремето си поставяла хиалуронов филър в устните, но не харесала резултата и го разградила. Сега обаче отново си е слагала, но по-прецизно.

Бившата на Блатечки е споделяла и интересна бабина рецепта, с която поддържа кожата си блестяща и сияйна. Тя не е свързана със скъпи кремове или забъркване на каши с продукти от кухнята. Необходима е единствено много студена вода. Всяка сутрин манекенката измива лицето си 12 пъти с ледената течност. После прави лек масаж и нанасяла хидратиращ крем. Тя е категорична, че този метод работи безотказно, защото студената вода свива порите и освежава лицето.

Тайните за красота на Диляна наистина са ефективни, защото на 41 години  тя изглежда по-добре от всякога. Явно и раздялата с Асен Блатечки й се отразява чудесно.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Природни стихии
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: