Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Станислав от Hell's kitchen" сподели как е предложил брак
Автор: Екип Ruse24.bg 09:35 / 12.06.2023Коментари (0)398
©
Победителят от последния сезон на "Хелс Китчън" Станислав издаде в подкаста "Не съм такъв човек", че в края на лятото ще мине под венчило със своята приятелка Божидара. 

Сватбата ще бъде пищна и се очаква с голям интерес от тяхното обкръжение. Но известният сладкар призна как точно е предложил брак на гримьорката, а цялата случка е доста интересна и белязана със забавни моменти. А накрая си задавал въпроса дали е било удачно да си даде свободата. 

"Доста време обмислях по какъв начин да й предложа брак. Като всяко момиче във връзка, тя също пускаше шегички относно това кога ще й предложа, особено след като е гледала някой романтичен филм. 

Романтична личност съм, обичам романтиката и моментите, които се запечатват в съзнанието. Търсих някое красиво място, защото не ми се струваше удачно да го направя вкъщи", разказва Станислав пред "Блиц".  

Тогава Станислав й предложил да отидат на екскурзия в Италия и да обиколят едни от най-впечатляващите места там. Напаснали графика си и си взели десетина свободни дни за ново италианско приключение. 

"В деня преди да излетим дойдох до София и още в първия магазин избрах пръстена. Много се притеснявах на летището да не излезе пръстена на скенера и да развалят цялата изненада. Бях го увил в дрехи и всичко мина както трябва. 

На третия ден тръгнахме за Позитано с корабче и тръгнахме по една пътека нагоре, откриваше се страхотна гледка. Казах си, че това е мястото. Взех от чантата кутийката с пръстена, докато тя не гледаше и отстрани помолих една жена да снима, за да запечатам все пак този момент. Вървейки към Божидара усещах как се разтрепервам. Явно мъжете доста трудно даваме свободата си. Паднах на колене, попитах я дали ще се омъжи за мен, а тя беше потресена, въобще не го е очаквала. Няколко минути стоеше като замръзнала и се питах дали е било добра идея да й предлагам точно сега. Но тя се успокои, зарадва се и каза "ДА", смее се към днешна дата той. 

Не крие, че с Божидара са се запознали в дискотека в Благоевград. В началото тя проявила интерес, докато той се държал тежко. Още на следващия ден се намерили в Инстаграм и започнали да си пишат. Тя заминала за няколко дни при него в Шкорпиловци, където работил, но останала два месеца. А после Станислав решил, че иска да я вижда по-често и се преместил да живее при нея в Перник.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Лято 2024
Евроизбори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: