Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звезден релакс: Носителят на "Оскар" се радва на море, вълни и слънце
Автор: Екип Ruse24.bg 14:18 / 14.06.2023Коментари (0)332
© Twitter
Леонардо ди Каприо беше заснет да се наслаждава на времето със семейството си, докато почиваше по италианското крайбрежие в понеделник. Към него се присъединиха племенницата му Нормандия, баща му Джордж Ди Каприо и доведената му майка Пеги Ан Фарар за втория етап от пищната му европейска ваканция по крайбрежието на Амалфи.

48-годишният холивудски актьор демонстрира целунатото си от слънцето тяло в чифт сини бански, докато се печеше на слънце. След като получи така необходимата почивка на борда, Ди Каприо реши да се потопи в привидно студената вода.

Към носителя на "Оскар" се присъедини племенницата му, като двамата скочиха от кораба в кристално чистата вода. След изпълнената със забавления сутрин групата се отправи на екскурзия до морските пещери Синята гробница в Капри.

Въпреки че се опитваше да остане скрит с бейзболна шапка и маска, Ди Каприо се гушкаше в племенницата си, когато семейството влезе в пещерите. Звездата от "Вълкът от Уолстрийт" е в режим на пълен релакс през последните няколко седмици, след като участва във филмовия фестивал в Кан в края на май.

След като напусна френския фестивал, Ди Каприо се отправи към Сардиния, Италия, за да отпразнува годежа на милиардера и наследник на света на изкуството Джо Нахмад и модела Мадисън Хедрик.

След звездната церемония актьорът беше забелязан да излиза в Лондон с група приятели, сред които моделът Нилам Гил, както и с майка си Ирмелин Инденбиркен. В миналото Ди Каприо е бил забелязван с Гил, но източници на Page Six твърдят, че британската красавица всъщност се среща с един от приятелите му.

Седмица по-късно актьорът беше забелязан да пристига в още една гореща точка в Лондон, малко преди бившата му Джиджи Хадид да влезе в същото заведение.

Въпреки че към звездата от "Титаник" се присъединиха баща му и мащехата му, не е ясно дали Хадид е вечеряла с тях, след като е била вътре.

Двойката беше свързана за първи път миналата есен, но нещата привидно приключиха през декември 2022 г. поради натоварените им графици, пише pagesix.com. Миналия месец обаче двойката предизвика слухове за помирение, след като и двамата бяха забелязани да напускат Cipriani Downtown в Ню Йорк само няколко минути един след друг.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: