Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Феновете на Дунав излязоха с декларация срещу ръководството
Автор: Екип Ruse24.bg 10:14 / 22.06.2010Коментари (0)1123
© Ruse24.bg
Феновете на Дунав Русе излезнаха с декларация срещу ръководството на клуба, в която заявяват, че вече няма да се държат пасивно към управлението на тима, предаде репортер на Ruse24.bg. До сега те са оставяли ръководството на спокойствие, за да видят как ще върви тима, но от днес феновете на Дунав свалят доверието си. Ето и декларацията:

Дълго време следяхме ситуацията в нашия любим клуб без да изразяваме нашето становище по тежките проблеми, налегнали отбора. Това беше породено от желанието ни ръководството да бъде оставено да работи на спокойствие, а и в същото време да няма никакъв повод да си "измие ръцете" с абсурдни доводи като липса на обществена подкрепа, разбиране и прочее заучени фрази, които ни бяха чинно рецитирани през последните години. С това наше пасивно поведение ние желаехме да видим до къде точно ще стигне ръководството на ФК Дунав в своите действия. Уви, днес ние прекратяваме нашето мълчание с тъжната констатация, че ръководителите в Дунав очевидно са довели важните дела в клуба до под кривата круша и от известен период не само няма положителна развръзка по спешните въпроси, касаещи бъдещето на отбора, но и ситуацията с всеки изминал ден се влошава все повече, като вероятно след още няколко дни може да стане напълно неспасяема. А когато каруцата се обърне, пътища много...

Поради тази причина ние се обръщаме към представителите на медиите с ясното желание най-накрая да провокираме нещо да се случи и да се стигне до конкретни резултати.

Ние вече се наслушахме на оправдания, но истината е, че когато човек не желае да свърши една работа, си намира различни оправдания за това. Ние вече не искаме да ги слушаме, не ни интересуват причините, поради които отборът е докаран до това положение, а искаме ръководството да докаже, че може да ръководи клуба. Уморихме се да чуваме едни и същи клишета, информации, лишени от всякаква конкретика, празни приказки и откровени лъжи.

Ако ръководителите на ФК Дунав се провалят в последния си тест, то ние, феновете на Дунав ще потърсим отговорност от тях и ще загърбим добронамерения тон, с който се стараехме да бъдем в услуга на любимия си отбор. За жалост за пореден път сме на път да стигнем до извода, че в България да си добронамерен и коретен е по-скоро недостатък и води до редица проблеми.

Поради всичко това, ние искаме да заявим ясно, че ако до 28-и юни 2010 година няма конкретно развитие в положителна посока на ситуацията в клуба, ние ще оттеглим веднъж завинаги нашата подкрепа за ръководството на ФК Дунав и ще предприемем конкретни действия СРЕЩУ всяка една персона, която има участие в съсипването за пореден път на русенските "дракони".

Феновете на Дунав Русе







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: