Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много мъже въздишаха по тази фолк певица от близкото минало, но един успя да я спечели
Автор: Екип Ruse24.bg 15:52 / 24.06.2023Коментари (0)532
©
Изпълнителката на хита "Хей, малката" Мира вдига сватба през ноември, обяви пред "Телеграф" самата тя.

Вълнува се от предстоящото събитие, но много по-важното за нея е, че е успяла да създаде здраво и щастливо семейство с мъжа на живота си.

Сватбата ще бъде в Белгия, където вече две години певицата живее заедно с половинката си и неговото семейство. Ще бъде с бяла рокля, както повелява традицията, но все още не я е избрала. Мисли да се довери на някой от родните дизайнери. Предложението дошло за нея съвсем неочаквано навръх Нова година. Половинката й и направил уникална изненада пред входа. Помолил я да излезе, а навън тя открила запалени свещи, балони. 101 бели и червени рози. Любимият й мъж коленичил пред нея и й подарил пръстен с диамант. Разбира се, последвали сълзи, целувки и прегръдки точно като в романтичен филм.

Мира среща мъжа си случайно преди 4 години. "Една красива жена винаги има много обожатели. И аз имах“, споделя с усмивка Мира. Мъжът й е с цели 11 години по-млад от нея. "Аз много бягах от тези отношения точно поради тази причина. Все пак 11 години не са малка разлика и бях предпазлива. Но той успя да ме изненада. Най-малко очаквах от него, а той се прояви като истински мъж. Просто той доказа, че това, което говори, не са празни приказки“, добавя тя. Това е и причината да даде шанс на тази любов, а тя й се отплаща с най- големия дар. Мира е майка на малко момченце. Вече девет месеца основното й занимание е грижата за сина й. Таткото и бабите помагат, но тя има желание и нужда да се грижи сама за сина си. С раждането на първото й дете животът й коренно се променя. "Преди да се появи синът ми, аз бях по-скоро егоист. Времето ми беше изцяло за мен. Сега вече всичко е различно. Още докато бях бременна знаех, че след като дойде малкият на бял свят, всичко ще е различно, но реално не си давах сметка колко точно другото става всичко“, обяснява Мира. Сега нейният живот е след този на бебето. Мъжът й я подкрепя във всичко. Дори присъствал на раждането.

Денят на Мира започва рано, още в 8 сутринта. Бебето се къпе, после тя прави закуска, а след това е време за игра. "Сега вече удължаваме интервалите на будуване и вече имаме по 3 часа между спането, в което се играе. И така до вечерта. Животът ми минава между спането на бебето“, обяснява Мира. Доскоро малкият се будел нощем. Признава, че недоспиването й се отразило много тежко и няма с какво друго да се сравни.

"В последните месеци на бременността все се оплаквах, че спя тежко, че не мога да се наспивам, но не можеш да си представиш какво значи буквално да не можеш да спиш. Аз го разбрах, когато малкият се роди", споделя певицата. "Малкият вече може да седи на дупето си и не се храни нощем, така че нещата стават по-лесни“, казва още тя. Макар и само на 9 месеца, той досущ като баща си се увлича по моторите. "Винаги казвам, че по това прилича на баща си. Той е малък да има такива предпочитания, но ето че моторът направо го хипнотизира. Мъжът ми се занимава с мотори и като го сложиш така само да седи на него, и той притаява дъх“, обяснява Мира. Предстои им прощъпалник, а Мира със свито сърце казва, че не й се иска да слага на него моторче. Дали е музикален, още също е рано да се каже. "Възможно е да е музикален, но още е много малък. Знам, че каквото й да реши да избере, аз ще го подкрепя. Мисля, че не съм от този тип майки, които ще бутат детето си в някаква посока“, разсъждава певицата.

Мира и семейството й са си направили една малка България в Белгия. Макар че живее там вече две години, все още не може да се адаптира напълно към начина на живот. Една от причините е, че все още не е научила езика. Нидерландският се оказва сериозен препъникамък за нея. Планира обаче към края на годината да започне да учи по-сериозно. България определено й липсва. "България си е България. Липсва ми всичко - семейството, приятелите“, споделя певицата. Белгия има своите предимства, разбира се. Според нея здравната и социалната система са страхотен плюс. Всичко е подредено в болницата, като влезнеш, си спокоен. Климатът в Белгия обаче не й понася. "Природата, климатът на България никъде ги няма. Манталитетът тук е друг. Хората са по-затворени. Тук няма как да идеш на гости на белгийци, без да сте се разбрали за това поне преди месец и ще те почерпят най-много с една студена вода", обяснява тя.

Певицата днес живее съвсем различен живот, далеч от шумотевицата и светлините на прожекторите. Публичността не й липсва, липсват й книгите. Оказва се, че преди да роди, певицата е успявала почти на един дъх да прочете по 5-6 книги на месец. Не може да даде точна бройка на книгите, които е прочела през живота си, защото са ужасно много. Но казва, че това е най-голямата й страст. Най-много харесва да чете криминални романи, психологически и исторически книги. Има огромна библиотека в къщи и дори вече няма никакво място. В Белгия всеки месец получава книги от майка си. В книжарницата в Стара Загора познават вкуса й и подбират за нея. Дори е имала идея да направи българска книжарница в Белгия. В момента това липсва. Намира време да отвори листовете на книгата късно вечер, но признава, че прочита само по 2-3 страници и заспива от умора. Има електронен четец, лампичка за четене и всякакви приспособления.

Тази година певицата ще се прибере за цялото лято в България. "Имам няколко планирани участия в България, ще работя това лято по-активно“, обяснява тя. Има и други ангажименти, които са планирани и чакат само да бъдат потвърдени. Постепенно се завръща на сцената и няма никакво намерение да се разделя с музиката. "Това е моята работа и ще си я работя“, казва тя. Наскоро дори пусна нов видеоклип към песента "Двуличници“. "Имам и още много идеи за музика и за песни, така че предстои да ги организирам", допълва тя.

Друга голяма страст на певицата са пътуванията. С днешна дата екскурзиите са на заден план. Но мечтае да може да пътува с мъжа си до Доминикана. "Това място ми е любимо, много искам да го заведа и него“, казва Мира. Преди планирала поне 3-4 пътувания в годината. Обича много Испания в Европа и мечтае да види Малдивите

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: