Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Йорданка Христова: Ходя с анцуг, едно кукуригу на главата и невинаги гримирана
Автор: Екип Ruse24.bg 16:22 / 25.06.2023Коментари (0)382
©
"Ако някой ме пита за някаква рецепта, защото всеки чака да имам нещо тайно, което поддържа моята виталност и без операции външен вид - не! Нямам! Просто, много е важно човек да обича и да бъде обичан! Прекрасно е! Това е дар Божи!“, довери в ефира на БНТ гранд дамата на българската поп музика и естрада Йорданка Христова.

Любимката на поколения българи каза още, че в годините е разпръсквала обич непрекъснато, защото я има и трябва да се разтовари от тези емоции. "А обичта на моите прекрасни почитатели и приятели ме презарежда отново. Без това не мога да живея!“, призна тя.

Според изпълнителката на "Сърца червени“ тя е "анти звезда“, защото: "Ходя с анцуг в квартала и обичам да си говоря с хората. Излизам само с едно кукуригу на главата и невинаги гримирана. А това, че на сцената изглеждам по определен начин, е друга тема“. Данчето е на мнение, че ежедневието ни е пълно със страшно много негативизъм. Че светът е много объркан, дезориентиран и пълен с лоша информация. "Същото като при лекарите е - винаги трябва да имаш второ мнение. Затова никой не иска да гледа телевизия и да пълни главите си с лоши новини“.

На въпроса дали хората могат да правят нещо напразно в и с живота си, Христова отговори: "Сигурно има такъв човек. Вероятно страдаш напразно, когато не е споделено. Но напразно не можеш да обичаш! Това е емоция, която не е напразна, това е Божа работа. Любовта насила не става. Имало е някаква причина да заобичаш някого. Той с нещо те е впечатлил, някаква химия се е появила между вас“, убедена е изпълнителката.

Данчето е на мнение, че всеки заслужава добрина и усмивка. Макар да има постъпки, предателства и отровни лъжи, които са недопустими, непростими и могат да променят една съдба. "И аз не съм безгрешна - то няма такъв човек! Прощавам, но след това вече не съм същата с този, който според мен ме е наранил дълбоко и несправедливо, защото всеки има своята правда“. Певицата смята, че истината и историята се менят с времето също както чувствата и книгата, която сме чели преди 10 години, и добави: "Така че и ние се променяме. Зависи как, кой и защо те гледа, съди и цени. Но, както е казал Христос - давам и другата си буза. Удряйте ме! Аз нося на всичко. Няма да падна, или ако падна - все още нося на всичко!“.

Йорданка открила, че споделя различни нюанси на обичта и чувствата. Както и че е доайен навсякъде, където и да отиде, защото все е най-възрастната. "Йорданка Христова - завинаги“, какъвто е надсловът на есенния ми концерт, се оказа наистина завинаги. Защото и аз самата като статистически се замислих за тези цифри - 80 години, от които 60 на сцена, ми идват нецензурни думи наум, които няма да споделям на глас. Просто е невъзможно толкова числа да са ме яхнали! Много е! Не случайно на 21-ви ноември ще е големият ми концерт в София. Тогава е денят на Християнското семейство, а аз съм християнка и вярваща!“, допълни с усмивка най-известната българска певица в Куба, където хиляди жени носят нейното типично българско име - Йорданка.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: