Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Венета Борисова влиза в бизнеса с недвижими имоти
Автор: Екип Ruse24.bg 17:44 / 29.06.2023Коментари (0)390
©
Щерката на Бойко Борисов е вече бизнес дама. 40-годишната Венета, която дълги години не работеше, се е решила да създаде свой собствен бизнес, писа "Ретро“.

В края на април тази година дъщерята на лидера на ГЕРБ е регистрирала първата си частна фирма на територията на София. Дружеството се казва "Бест Вю Пропъртис" ООД, а Венета е единствен собственик. Тя е основала фирмата със стартов капитап от едва 1000 лева. 3а управител обаче е назначила мъж на име Деан Гюровски, който не е известен в публичното пространство и няма други бизнеси на свое име. 

Справка в Търговския регистър показва, че Венета ще развива бизнес  с недвижими имоти.

В бизнеса за милиони Венета ще успява да печели добре, тъй като при всяка сделка фирмата й ще взема комисиона. Традиционно брокерите прибират 3% от сумата, което означава, че ако щерката на Бойко продаде къща за 500 хиляди лева, ще спечели 15 хиляди за себе си.

Търсенето и намирането на клиенти обаче е предизвикателство за новите в сферата, тъй като конкуренцията между канторите за недвижими имоти е повече от жестока. За момента Венета няма работници във фирмата си, но ако новото начинание потръгне по мед и масло, е възможно да разшири колектива.

Въпреки че все още е в майчинство, дъщерята на Бойко Борисов явно няма намерение да развива начинанието си от дома и вече си е наела собствен офис. Той се намира в бизнес сграда на столичния бул. "Симеоновско шосе". Дъщерята на 6ившия премиер също живее в Банкя, а пътуването ще й коства едва 30 минути.

Венета е плод на любовта на Борисов с бившата му съпруга - лекарката Стела Костова.

След развода им тя заминава в Америка, а дъщеря им също известно време живя при нея. В Щатите Венета отива, за да продължи образованието си след гимназията и да сбъдне мечтите си за реализация. Тя се отдава на учението и взема цели три дипломи от престижния Калифорнийски университет - по международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси.

Става част и от женския тенис от6ор на колежа "Фулъртън" в Калифорния и името й влиза в списъка на декана за отличници. След дипломирането си започва работа в международно дружество, където трупа стаж, но за кратко. През 2013 г. тя взема решение да се прибере от Лос Анджелис обратно в родината и да свие семейно гнездо с любимия си Иван в Банкя.

Преди години Борисов коментира пред медии, че дъщеря му не успявала да си намери работа у нас заради притеснения, че където и да бъде назначена, ще бъде коментирано, че баща й е помогнал. "Стои момичето, плаче и казва: "Не мога!" Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде "гейт", сподели бившият премиер тогава. Очевидно след 10 години у дома и пълна отдаденост към семейството и децата си Венета все пак се е решила да потърси професионална реализация в имотния бизнес, основавайки първата си собствена фирма.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Природни стихии
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: