Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зрители се жалват срещу Натали Трифонова
Автор: Екип Ruse24.bg 11:43 / 10.07.2023Коментари (7)721
©
По 50 сигнала месечно идват в медийния регулатор срещу разголената синоптичка, тя подозира кални номера от Никол Станкулова. 

Членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) масово игнорират адресирани до регулаторния орган сигнали от възмутени зрители за драстично късите поли, с които се явява на екран синоптичката от Би Ти Ви Натали Трифонова.

Знойната блондинка изненадващо се оказва най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да съобщава прогнозата за времето.

"Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия. Сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентната Нова тв, но безспорен рекордьор е Натали. Във всички възмутени писма на граждани неизменно се посочва, че минижупите на синоптичката едва прикриват интимните й части и развращават подрастващото поколение. В повечето сигнали се настоява, че Натали Трифонова трябва да бъде принудена да се приведе в по-благоприличен вид от СЕМ чрез налагане на административни глоби на Би Ти Ви“, признава източник от администрацията на регулаторния орган.

Множеството възмутени сигнали срещу разголената рано сутрин Натали обаче отиват в "кръглата папка“, тоест в кофата. От СЕМ лаконично отговаряли на сигналите на граждани, че регулаторния орган не може да се меси в редакционното съдържание на телевизиите.

Из нюзрума на Би Ти Ви обаче върви горещата клюка, че доскорошната новинарка от телевизията и настоящ член на СЕМ Габриела Наплатанова дискретно поставила въпроса за минижупите на Натали Трифонова пред Антон Хекимян. Наплатанова помолила неофициално Хекимян да удължи "само с два пръста“ късите поли на блондинката заради бума от сигнали, които зрителите пращат срещу нея.

"Натали категорично отказа да се съобрази с устната препоръка на СЕМ относно дължината на минижупите и тоалетите си. Според нея сигналите идват от завистливи конкурентни синоптички от други телевизии, които разполагат с финансов ресурс да организират изпращането на множество писма срещу нея в СЕМ“, твърди източник на "Уикенд“ от Би Ти Ви.

По всяка вероятност визираната конкурентка на Натали е Никол Станкулова. В телевизионните среди отдавна се мълви, че двете най-красиви и одумвани синоптички в страната не могат да се понасят и то не само заради факта, че работят в конкурентни телевизии.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Точно така това е Натали не е Любка Кумчева.Момата няма цици има и белег на ръката но има крака мечта Естествено белегът се скрива с коса ,циците се повдигат малко а краката се показват.После може да прави каквото си иска на плогнозата си е нейна заради краката.Всички задръстени стари моми да наблегнат на вибраторите и да оставят момата да радва мъжете.
+1
 
 
Момата е от новото поколение труженички-разголва се в ефир, после получава дебели хонорари за срещи и събития със стари чичковци!
0
 
 
Като се мисли за много сексапилна да почне работа като порно звезда ... Има къде ???
+1
 
 
ТЕЗИ сигнали са само от ЗАВИСТЛИВИ ДЪРТИ СКОЧУБРИ ХА ХА ХААААА.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: