Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
И зрители, и Мария Силвестър сериозно подлъгани
Автор: Екип Ruse24.bg 11:44 / 10.07.2023Коментари (0)434
© Facebook
bTV направи много груб гаф в опит да се похвали с невярна информация. Телевизията си измисли заслуга, каквато реално не съществува, а именно – че е първата в Източна Европа, която е сложила жена за водещ на шоуто "Стани богат". Това е Мария Силвестър. Зрители веднага контрираха, че румънците са заложили на жена още преди 5 години. От bTV обаче не само, че не се извиниха за лъжата, а и я разпространиха през своя национален ефир миналата неделя. 

"Опитват се да правят сензация, а не са си направили труда да потърсят нещо в Гугъл, което се открива на 5-тата минута!" Този зрителски коментар се чете на официалната фейсбук страница на шоуто "Стани богат" наред с много други остри реакции на възмущение от опита bTV да се рекламира.

В последните седмици телевизията бавно си връща изгубения през пролетта неделен рейтинг, благодарение на специални благотворителни издания на "Стани богат". Всяка седмица има нов водещ, а миналата това беше Мария Силвестър.

Няколко дни преди ефир беше обявено: "Тя е първата дама в историята на "Стани богат“ в цяла Източна Европа, която заема почетното място". "В грешка сте. Сезон 2018-2019 в Румъния се води от жена"; "Не е вярно, че е първата жена – в Румъния бе първата жена водеща в "Стани богат"!", ядосаха се много фенове на играта.

Справка на "Уикенд" показа, че действително румънците са ни изпреварили и то с много. Първата жена-водещ на "Стани богат" в Източна Европа се казва Тео Трандафир. Това е популярна в северната ни съседка журналистка, която от години е звезда на малкия екран от другата страна на Дунава.

Известна е за феновете си като Тео, което вероятно е прозвучало по мъжки на родните телевизионери, които не са си направили труда да проверят фактите, преди да ги обявят в национален ефир. Цялото име на румънката обаче е женско и то не само в Румъния, а и у нас – Теодора. В интернет е пълно с нейни снимки в студиото на "Стани богат" и май само хората, които работят в родния вариант на шоуто, не са ги открили.

Странно е, че дори след като зрителите откриха истината за първата водеща на предаването в Източна Европа и услужливо я публикуваха на официалната страница на предаването, от телевизията продължиха да поддържат версията си, че първа е Мария Силвестър. 

Самата Мария също се хвали с това в предаването, което върви на запис и беше излъчено в неделя. Ясно е, че това й е било заложено по сценарий. Но не е ясно защо екипът не се е задействал да изреже тази част от записа, след като още в петък на официалната страница на предаването зрителите обясниха, че новината е фалшива.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: