Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тото: Много се изнервям, когато съм се изразил много добре, а не ме разбират. Това истински ме наранява
Автор: Екип Ruse24.bg 16:50 / 12.07.2023Коментари (0)716
©
Своя личен свят си го промених - от футбол до това в момента, медиен трендсетър, казано на най-чужд език. Да, очевидно съм променил своя свят. Това каза в предаването "Цветовете на България" по "Радио Фокус" Йонислав Йотов - Тото от Скандау.  "Защото светът тогава беше друг. Светът тогава беше, виж какво, ти можеш да играеш футбол, ти трябва да станеш футболист, това беше догмите на света, нормите на света. И не можеш да се занимаваш с музика, защото не си започнал на 4 г., или не можеш да промениш света на музикантите, защото ти не разбираш от музика, ти не си музикант, ти не разбираш от ноти. И също така, не можеш да пишеш текстове, защото ти си от спортното на “Левски" и не си се занимавал с това, ти нямаш маята за това, ти не си потомствен, ти си с дислексия, ти не можеш да четеш, ти си много далече от това да правиш музика, в която ти се налага да пишеш собствени текстове. И дори да успееш да го направиш, никога няма да си най-добрия, това беше светът. Уви, днес картината е друга", каза Тото.

Плащам със сълзи много неща, сподели още Тото. "Аз съм човек, който когато имам проблеми с това, че някой не е разбрал какво казвам, мен това ме вбесява, защото смятам, че с годините, пишейки текстове, и работейки публична работа, също така и бидейки син на жена, която може да се изразява доста добре, много се изнервям, когато съм се изразил много добре, а не ме разбират. Това ме наранява истински, разбираш ли, това истински ме наранява, защото аз смятам, че нося отговорност за думите, които съм казал, а не какво ти си разбрал. И изключително много се натоварвам, когато се налага да нося отговорност за нещо, което някой е разбрал грешно. И съм такъв, защо използвам най-елементарните думи, дето се казва, дори с това съм популярен, че говоря на народен език, че не използвам тежката форма на българския език. И въпреки това, пак е трудно, и мен това ме наранява истински, защото аз това правя, печеля пари изразявайки се, бидейки в музика, дали в подкаст, аз от това живея. И когато това не бъде разбрано, изпитвам истинска болка, разбираш ли. Но какво да направим сега, не може махалото да се клати еднакво за всички".

"Небето помага, за да пребориш брега не само във формата на вяра, а и във формата на дъжд. Защото като има дъжд морето се пълни с вода и успява да пребори брега. А и другото е, че дъжда, да, той ще те намокри, но в същото време от него се ражда новия живот. Знаеш, новите растения, които успяват да преборят, в днешно време даже цимента, в средата на “Витошка" оттам изникват някакви растения.Но това се случва само с дъжда, така, че небето ти е нужно, дали под формата на религия или под формата на дъжд, за да пребориш брега и бетона.

Аз съм по-скоро кораб, който има нужда от попътен вятър, нямам нужда от пристанище. Моят пристан е единствено семейството ми и децата ми, това е моментът, когато, как да кажа, когато е тъжно, когато е тежко и просто като ги погледна, това е моят пристан. Но пристанище намират, както казвам и в песента, “Господ намира пристанище на моряците, които са се отказали да отидат в морето". Те казват, аз няма да отида, защото ето го техния пристан. А аз съм по-скоро моряк, който търси попътен вятър. Аз искам да продължа да се движа", добави Тото от Скандау.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: