Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бащата на "Ергенът" Виктор се отказал от него заради увлечението му по момиче от Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 12:20 / 22.07.2023Коментари (0)1009
©
Бащата първия "Ерген" Виктор Стоянов се отказал от него заради увлечението му по момиче от Русе. Това разкри самият Виктор в скорошното си гостуване в "На кафе".

Въпросът на Гала бе коя е била първата му любов, а Виктор отвърна, че това било момиче на име Гери, с което били заедно от втори до пети клас.

"Аз бях доста сериозен, но нашата връзка се изчерпваше да се държим за ръце и да казваме на хората, че сме гаджета. Бяхме сериозни, не си изневерявахме. Тогава се научих как да се отнасям с жените, как да им подарявам подаръци".

Истинската любов иначе дошла в лицето на дъщерята на треньора му по гребане. Двамата се запознали се по време на лагер на националния отбор в Босфорл. Тя била там с баща си. Запознанството станало случайно и даже малко неловко. Виктор по това време бил на 15 години, а романтичната история продължила едва три дни, след което възлюбената му се върнаха обратно в Русе, а комуникацията им продължила в скайп.

"Бяха едни тежки разговори, кога ще се видим. Влюбихме се и започнах да пътувам. Като луд на 15 години с влака до Русе, седем часа с влака, осем, за я да я видя за два дена. Прибирах се, после заминавах на лагер с настроение и така в продължение на няколко години", връща лентата назад Виктор. И продължава любовната изповед:

"Аз я виждах буквално за един уикенд в месеца. Баща ми се отказа от мен. Постоянно ми казваше: Ти нормален ли си, колко жени има в София, как я намери тази от Русе. Впоследствие се запознаха и много я хареса. Момичето беше невероятно, много скромно и добро възпитано. Момиче на спортист и баща ми, като бивш такъв, много я хареса."

В момента Виктор Стоянов пък пише книга.

"Момичета ме питаха: Как да си намеря мъж като теб и как да бъда с джентълмен? Ами просто, за да бъдеш с джентълмен, трябва да се научиш да бъдеш дама. Да имаш усещане за това, усещане за жена, както е във филма", споделя Виктор и признава, че именно тези запитвания го накарали да седне с неговия партньор Георги Пандуров и да започнат да пишат книга, свързана буквално с практически съвети за поведение.

"Как да разсъждаваш в конкретна ситуация, какво е редно, какво не е, защо е така. Имах много запитвания от млади момчета: Как да сваля съученичката ми, която толкова много я харесвам? В тази книга сме описали много полезни неща, точно за подрастващото поколение, смятам, че много хора, дори познавам такива, които не са много подрастващи, биха намерили полезните съвети", добавя още Виктор Стоянов, разказва show.blitz.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: