Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Луиза Григорова се скарала с майка си заради новия й мъж
Автор: Екип Ruse24.bg 09:07 / 23.07.2023Коментари (0)524
©
Ивет Григорова е на 53 години, но може да се конкурира по визия с манекенките от агенцията си. Блондинката е в Гърция с приятеля си Атанас Минев и не пропуска да се покаже по бански в мрежата. Модната шефка все още има стройно тяло, макар че е майка на две пораснали дъщери, даже е и баба. Преди 3 години голямата й щерка – актрисата Луиза Григорова, я дари с внук на име Бран.

Синът на Луиза и режисьора Мартин Макариев донесе много щастие в семейството. Противно на слуховете, Ивет не се притеснява да я наричат "бабо". Дори напротив – доволна е и не отказва да се грижи за хлапето, когато има възможност.

Макар че е прехвърлила 50-те, Григорова все още изглежда много добре и е щастлива до драстично по-младото си гадже Атанас. Тя казва, че не се смущава от напредването на годините, защото се има за модерна жена и не страда от излишни комплекси.

Ивет никога не е спазвала строги диети, но се старае да спортува, за да поддържа формата си. "Не съм привърженик на гладуването. Не съветвам и моделите си да го правят. Храня се умерено, ям по малко, избягвам тестено и пържено.

Е, понякога и аз си позволявам да опитам вкусна италианска пица", споделяла е блондинката. Рутината й за сияйна кожа пък е следната:

"Една от тайните ми е, че всяка сутрин и вечер нанасям хидратиращ крем. Веднъж в месеца ходя на козметик, където ми правят различни процедури. Мога да издам още една женска хитрост. Два пъти дневно мажа устните си с мед, като по този начин те стават меки и сочни".

Преди няколко години модната шефка се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради актуалния си приятел, с когото няколко месеца поддържала извънбрачна авантюра. Впоследствие обаче намеренията им станали сериозни и взели решение да заживеят заедно. Ивет не крие, че все още е много хлътнала по Минев. До ден днешен й се струва нелогично, че такава любов я е споходила в по-късна възраст.

Григорова е разказвала, че с настоящия й мъж се запознали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. "Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение", коментирал е Атанас.

Жена му също се е изказвала ласкаво за него: "Той има много качества и нещата станаха постепенно. За любовта няма определение, а за самото влюбване смятам, че няма реално обяснение. Тук няма въпроси от типа на "как" и "защо", това просто се случва. Наско ме спечели с много качества, той е моята половинка, продължение на всичко това, което съм търсила. Ние имаме много общи интереси, мислим по един и същи начин, гоним едни и същи цели. Чувстваме се щастливи заедно".

Първоначално Григорова не обръщала чак такова внимание на Атанас и му отговаряла сдържано и оста лаконично. С течение на времето обаче била силно привлечена от него и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението да започне живота си отначало на прага на 50-те, пише "Уикенд".

Връзката им бе приета много трудно от близките им хора. Дъщеря й Луиза Григорова месеци наред отказвала да говори с майка си и я обвинявала в лекомислие. В крайна сметка обаче вече се е примирила с избора й. Двете пак общуват, въпреки че Луиза продължава да има резерви към младия Атанас.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: