Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето кого спрягат за стола на Сашо Кадиев
Автор: Екип Ruse24.bg 13:24 / 23.07.2023Коментари (0)737
©
Младият актьор Кирил Недков е най-вероятният наследник на Александър Кадиев като водещ на "Преди обед" в bTV. От 24 юли шоуто е в лятна ваканция, а синът на Катето Евро изобщо не смята да се връща в него през есента, когато тръгва новият сезон. Месеци наред зрителите се чудеха кой ще седне до Деси Стоянова от септември. Фаворитът вече е ясен – Кирил Недков, който изигра бармана Антон в сериала "Мен не ме мислете".

Кирил Недков беше сред петимата кандидати за наследници на Кадиев, които телевизията изпробва в двойка с Деси Стоянова през пролетта. Тогава титулярният водещ имаше гастроли из Европа, а после – и кратка ваканция за рождения ден на половинката си Ивелина Чоева, с която смятат да се женят. В седмицата, в която го нямаше на екран, като партньори да Стоянова се пробваха актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев и Антоан Петров и журналистът Антон Биров.

Още тогава "Уикенд" писа, че най-позитивни зрителски реакции е събрал Кирил Недков и именно той има най-големи шансове да стане лице на предаването от есента. Според източници на вестника, още във въпросната седмица от списъка са отпаднали Иво Аръков и Антоан Петров. Първият е преекспониран и вече е крайно омръзнал на аудиторията, а вторият е твърде млад, за да стои добре до Деси Стоянова, която през август става на 48 години. Сред останалите трима Биров бил с най-малки шансове, защото е журналист като евентуалната си колежка, а в телевизията предпочитали за мястото актьор. Така в челото на класацията се наредили Недков и Дочев, като първият засега се очертава да е победител.

33-годишният Кирил Недков е актьор от Младежкия театър в София. Тази пролет той получи престижната награда "Аскеер" за поддържаща мъжка роля в спектакъла "Арт" от Ясмина Реза на режисьора Владислав Стоименов. През годините е имал участия в доста тв сериали и винаги е правел добро впечатление с работата си, но никога досега не му е давана главна роля на малкия екран. В третия сезон на "Откраднат живот" на Нова тв той играеше спортист, настанен за лечение в болница, който има връзка с героинята на Луиза Григорова.

Във "Войната на буквите" на БНТ получи масово одобрение от зрителите с образа на големия син на цар Симеон – Михаил. В "Мен не ме мислете" на Би Ти Ви изигра бармана Антон, който се ожени за героинята на Дария Симеонова – Ася. Ако стане водещ на "Преди обед", това със сигурност ще даде мощен тласък на кариерата му, защото ще го направи по-популярен за масовата публика.

Рая Пеева, която се пробва като ко-водеща в "Преди обед", а после започна да се изявява само в отделни рубрики, също е актриса от Младежкия театър. Ангажиментът е огромен, ежедневен и изисква много време и усилия. Така че не е ясно дали Недков ще има физическа възможност да поема нови интересни роли в театъра, киното и сериалите, ако го поеме.

Самият Кадиев се е оплаквал, че заради "Преди обед" е изоставил актьорската си работа. Отказал главни роли в два сериала, а единствените кинофилми, в които е имал запомнящо се участие, са двете части на "Завръщане" на Ники Илиев. В театъра пък има само представления, с които е изключено да го номинират за награда, само ли да го наградят. А той е талантлив актьор и вече има една статуетка "Икар" от времето, когато тъкмо набираше скорост в "Преди обед". Това време обаче е много назад в историята на кариерата му. Тази безперспективност на развитието в основната му професия е причината да реши да напусне. Кадиев искал да има време за стойностни филми и представления, за годеницата си Ивелина и за дъщеря си Кати.

Въпреки че Кирил засега се очертава като фаворит за водещ на предаването, пробите продължавали и договорът с него все още не бил подписан, твърдят източници от Би Ти Ви. Окончателното решение кой да бъде наследникът на Кадиев щяло да се вземе чак в края на лятото. Дотогава ще се обмислят всякакви идеи и варианти, включително за лица, които досега не са експлоатирани на малкия екран.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: