Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
БГ звездите, които се ожениха тайно
Автор: Екип Ruse24.bg 19:54 / 23.07.2023Коментари (0)687
Последните месеци много от родните звезди минаха под венчило, но повечето от тях решиха да си кажат заветното "да“ тайно, без медиите да знаят. И Евгени Димитров- Маестрото, и Радина Боршош се взеха без много шум с любимите си хора и не издадоха датата и мястото на венчавката си, подвластни на максимата "щастието обича тишината“.

Най-обвит в мистерия се оказа бракът на Маестрото. Той се врече във вярност на 26 години по- младата от него новинарка Виктория Готева на плажа в Лозенец. Запознати споделиха, че церемонията по подписването е била изнесена на самия бряг, а купонът след това се е пренесъл в ресторанта на певицата Белослава в морския курорт. На събитието са били около 70 човека. Целият "Ку- Ку бенд“ също е уважил венчавката. Слави Трифонов така и не се е появил, но пък се е отчел с голям подарък за младото семейство, разказват хора от екипа му. Маестрото не е обявил официално кога е вдигнал сватба, но според проверка на "Телеграф“ датата е 18 юни. Искрата помежду им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики.

Без излишен шум, прекрасна сватба вдигна и талантливата ученичка на Стефан Данаилов - Радина Боршош. Тя се омъжи за фотографа Владимир Томашевич. Двамата станаха семейство на едно от най-предпочитаните места за летни сватби в гората на Пасарел.

Звездата от два сериала на NOVA - “Ягодова луна“ и комедията "Ние, нашите и вашите“, каза "Да“ на избраника си пред най-близките си приятели. Сред тях бяха синът на големия скулптор Георги Чапкънов – Чапа – режисьорът Тодор Чапкънов, със съпругата си Адриана Янкулова, певецът Ясен Зердев и тв легендата Камен Алипиев – Кедъра, Теодора Духовникова и др.  Специални гости бяха музикантите от група "Остава“, които изпълниха любимите песни на младоженците в паметната вечер. Красивата булка направи силно впечатление с прекрасна прическа, в която бе избрала да вплете естествени бели рози.

Години

Ованес Торосян и Милена Ерменкова пък се взеха официално след 16 години връзка и две прекрасни дъщери. Двамата са познати на публиката най-вече от филмови ленти като "Каръци". Той участва още в "Източни пиеси", "Тилт", "Аве".

Ованес обяснява, че първоначално се е чудел дали да бъде сериозен във връзката. Накрая решава, че ще бъде отдаден и все още се опитва да си спази обещанието. Така започва връзката им преди 16 години, но първата им среща е малко по-рано в НАТФИЗ. Двойката заживява заедно един месец, след като започват да се срещат. Споделят, че са прекарвали цялото време заедно, като дори са говорили по телефона между 5 и 6 часа. След като осъзнават, че не могат да бъдат разделени, решават да споделят общ дом, а днес вече са и официални съпрузи. Известният диджей Теди Джорджо и половинката му Миглена също се ожениха след 13 години съвместен живот. Те вдигнаха сватба на морето с 200 гости и ги почерпиха с 5-степенно меню.

"Приятелката на сина ми DJ Theo хвана букета. Надяваме се те да бъдат следващите младоженци“, каза той пред "Телеграф“ и допълни: "Избрахме сватбата да бъде в Албена, защото за нас това е много сантиментално място. Там се запознахме и там мина част от живота ни. Водещи на партито бяха DJ Goro, DJ Vito, DJ Orlin и синовете ми DJ Diass и DJ Theo“, разказа младоженецът. "Най-атрактивен беше нашият внук Самуил, който е на 2 г. и не се отдели от нас. Във веселата част се включиха и нашите близки приятели Стефан Илчев, Деси Слава и Тони Дачева. Прекрасната Лия ни изненада с изпълнение на хита "Обич за двама“, което много ни трогна“, добави той, като им благодари за незабравимите емоции, както и на екипа на събитието, и на кумовете, които са дългогодишните им приятели Мирослава Иванова и Иван Недев.

Шум

Безспорно една от най-шумната светска сватба последните месеци бе на победителя от "Игри на волята“ Алекса Ерски и красивата му половинка Елица Янкова. Те си казаха "да“ в столичната църква "Св. Неделя“.

Булката блестеше в рокля на дизайнерката София Борисова. Това, което направи най- силно впечатление, бе, че сръбското и българското знаме също бяха част от цялата церемония. Младоженците пристигнаха с бял ретро автомобил "ДеСото“ от 1960 година. Преди да си вземе булката, Алекса заедно с кумовете вдигнаха центъра на София във въздуха с духов оркестър и тъпани. След като се венчаха в църквата, двамата отпразнуваха с много наздравици сватбата си, а сред гостите бяха много известни личности, спортисти, както и участници от "Игри на волята“. Алекса и Елица изненадаха присъстващите с подарък по една бутилка българска и сръбска ракия. След тържеството пък прекараха чуден меден месец в Гърция  припомня "Телеграф".

Една от доведените дъщери на бившия варненски кмет Кирил Йорданов - Дарина Валеева, пусна снимка от сватбата си с бургаския бизнесмен Митко Събев, с което потвърди слуховете за брака им. Младата жена посочва датата 21.06.2023 г. над кадъра. Голямата разлика в годините на двамата разбуни духовете в социалните мрежи, тъй като тя е на 33, а той на 61 г. Бургаският бизнесмен има 4 деца от три различни жени, по-големите - връстници на булката му.

Репортерът на NOVA Ивомира Пехливанова също  направи важна крачка и се врече във вярност на своя избраник Даниел Янев. Щастливата двойка си каза заветното "Да" на красива церемония във Варна.

Блажев първо татко, после младоженец

Писателят и панелист в предаването "На кафе“ Георги Блажев също е пред сватба със своята половинка - актрисата Ива Папазова. Двамата се сгодиха през ранната пролет, но по всичко личи, че сватбената церемония ще почака, тъй като предстои двамата да станат първо родители. Хубавата Ива е в напреднала бременност, но към момента двойката не издава нито кога се очаква рожбата им, нито пола. Това ще е първо дете на Папазова и второ за Блажев. Той вече има един син - Боян, от предишната си връзка.

Анелия втори път каза "Да“

Фолкпевицата Анелия получи годежен пръстен навръх рождения й ден. Любимият й Любо й поиска ръката със скъп диамант. "Аз съм щастлива! Чувствам се обичана, чувствам се призната. За мен това един човек да се врече, да подари пръстен, да има брак с една жена е признание и вричане до края на живота, докато смъртта ни раздели. За мен това е бракът между мъж и жена", сподели певицата относно годежа и допълни: "Очаквах, че един ден ще получа пръстен и ще развием връзката си. Защото, ако една любов е истинска, ако един човек е осъзнат и има една представа за връзка и живот, те вървят в една посока". Анелия не скри, че вече е готова и за второ дете. Това ще е и втори брак на певицата, която има развод с бизнесмена Коко Динев и дъщеря от него.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Природни стихии
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: