Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Синът на Йордан Динев стана ММА боец
Автор: Екип Ruse24.bg 18:44 / 26.07.2023Коментари (0)535
©
Средният син на олигарха Йордан Динев - Митко, стана ММА боец и дори наскоро се окичи с медал от международен турнир в "Амфитеатър Арена“ край луксозното пристанище "Марина Диневи“ в Свети Влас.

Курортът всяко лято приема една от най-популярната у нас и на Балканите бойна организация. Момчето отдавна се занимава със спорт, иначе е завършило елитен пансион в Австрия. Майка му Зорница Петкова подкрепя сина си, но иска той да се реализира в друга област и да зареже бойните занимания.

"Много трудна победа! Но моето момче е шампион! Митко, моля те това да е краят, ти имаш друг път, момчето ми“, написа развълнуваната майка след турнира. Зорница има още две момчета от Йордан Динев - Иван и Георги. Тя е разделена с милионера от 15 години, но заедно полагат грижи за трите си момчета.

Тя се влюбва в бившия си мъж още на 18 и на следващата година ражда първото им дете Иван, малко след като завършва Руската гимназия в Бургас.

"В сърцето ми завинаги той ще си остане мъжът, когото най-силно съм обичала, този с когото съм искала да остарея. Мъжът, на когото исках да сбъдна мечтата - от една жена да има 5 деца. Но той има трима сина. И след като Господ ни даде да се докоснем до това щастие - ние трябва силно да им показваме какво е майчина подкрепа и бащино рамо. Да им бъдем приятели, да им прощаваме и да им предадем знанията и мъдростта си. Казват, че преди душата да слезе на земята, за да отработи уроците си и да си спомни защо сме тук на земята, душата сама избирала народността и родителите си. За мен, предполагам и за Йордан Динев, най-голямото богатство са момчетата ни - три за щастие“, споделя Зорница, която се занимава с психология.

Има и свой вълшебен дом на здравето в Несебър, където се продават ароматни свещи, ръчно изработени бижута и рисувани мандали. Там всяка неделя се провеждат и различни духовни беседи. Преди Зорница изработваше ръчно плетени меки одеяла, които и сега прави по поръчка, когато има време. Още докато беше с олигарха Йордан Динев, тя блестеше по светските събития с маркови рокли, декорирани с нейни модели украса от камъни. Но най-голямата й страст е психологията, която й помага първо да опознае себе си, а след това да помага на другите. Тя вече е квалифициран специалист, а домът й е пълен с книги по парапсихология.

Специалността й помага и да се справи с многобройните изпитания по пътя си. Баща й я изоставя, когато е на година. Впоследствие сестра й се разболява и сега е инвалид с тежката диагноза атрофия на мозъка, за която се грижи майка й. Зорница също помага, защото вярва, че изпитанията ни се дават да ни направят по-силни, пише Галерия.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: