Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бившият мъж на Векилска посещавал психолог след раздялата, но сега я смени с млада блондинка
Автор: Екип Ruse24.bg 17:26 / 27.07.2023Коментари (0)400
Бившият съпруг на тв звездата Мариана Векилска най-сетне е успял да се съвземе от тежката им раздяла и има нова половинка до себе си. Радиоводещият Симеон Колев се похвали, че със значително по-младата от Мариана блондинка вече съжителстват на семейни начала в неговия апартамент в столицата. Новата изгора на Симо се казва Йоана, не е медийно известна и не се знае с какво точно се занимава, писа "Ретро".

Връзката им с Колев била скорошна, но вървяла по мед и масло. След развода с Векилска Симеон дълго време не можеше да се възстанови от травмата и бе без жена до себе си. Те се разведоха през 2019 г. след 12-годишен щастлив брак, а крахът на отношенията им, иницииран от Мариана, съсипа радиоводещия. Той споделяше дори, че е посещавал психотерапевт, за да се справи с депресивните състояния, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели.

"Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна. Приех я като най-големия си личен провал. Беше подценена съвкупност от лична болка. Но постепенно си дадох сметка, че не мога да се сърдя на пълнолетен човек за това, че е взел решение“, сподели след развода Симо. Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им син Момчил, и за дъщерята на Мариана от предишен брак било тежко.

"Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една много трудна връзка. Аз минах през всякакви периоди след разпадането на брака ни – на обвинения, на съжаления, на самосъжаление, но трябваше да остана цял, защото нося отговорност пред себе си и пред двете деца“, допълва Симо. От разстоянието на времето в главата му продължавали да кънтят последните думи на голямата му любов, с които го "шамаросала“ на изпроводяк.

"Мариана ми каза: Симо, мерси, ама чао!“. Трудно се живее с такъв човек. Няма да забравя и друго нейно изречение на тръгване: "Ти си перфектният мъж и това е най-големият ти проблем“, спомня си с болка Колев. Най-ужасният момент за него обаче дошъл няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, защото отключил сериозни проблеми. Адът продължил повече от година, през която получавал панически атаки.

Дълго време след развода с Мариана не били в добри отношения и не успявали да изградят приятелство. Напоследък обаче лошите чувства помежду им отшумявали и общували все по-нормално. Откакто Симо имал жена до себе си, бил много по-спокоен и оставил лошите емоции в миналото. 49-годишната Векилска пък след развода с него реши да не прави личния си живот обществено достояние и пази упорито в тайна дали има човек до себе си.

След като изкара известно време като чиновник в Брюксел, тя се завърна у нас и вече близо 3 години води собствено предаване в ефира на БНТ – "България в 60 минути“. Общият им син със Симо живее все още при нея, но през този юни навършил пълнолетие. Щерка ѝ Габриела от първия ѝ брак с футболиста Георги Донков също се завърна у нас след студентството в чужбина и имала сериозен приятел, с когото живеели заедно.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: