Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Братът на Рачков неузнаваем след затвора, бяга в чужбина
Автор: Екип Ruse24.bg 14:21 / 30.07.2023Коментари (0)663
©
Братът на Димитър Рачков излезе тихомълком от затвора година по-рано заради добро поведение. Петър е бил освободен от бургаския пандиз преди около 2 месеца - на 1 юни. Затворническите власти са преценили, че вече се е поправил, и са разписали свободата му. 

Младият мъж влезе зад решетките през 2021 г., след като се призна за наркодилър и сключи споразумение. Той се призна за виновен за това, че е държал амфетамини в жилище в Бургас. Малко преди това се забърка в друг скандал - блъсна полицейска патрулка в морския град и се опита да избяга. Общата му присъда бе 3 години и 2 месеца зад решетките.

Излязъл от затвора, Петър вече е решил да скъса с престъпното си минало и да продължи живота си като отговорен и почтен човек. Рачков-брат е при семейството си и казва, че те са му давали сила зад решетките.

Той публикува няколко снимки от живота си извън затвора в социалните мрежи. Единият от кадрите е с дата 16 юни. На фотоса се вижда, че Петър се е прибрал при половинката си Златина, от която има две деца, а двамата са си подарили романтично бягство сред природата след дългия период далеч един от друг.

Зад решетките 42-годишният брат на актьора е значително побелял и се е променил до неузнаваемост, но въпреки това визуалната прилика помежду им е все така очевидна. Петър и батко му Димитър в последните години не бяха в цветущи отношения и не е ясно дали са успели да се сдобрят и да си простят. Отношенията в семейството се обтегнаха до крайност след последния арест на Петър и влизането му в затвора. Комикът отказва да говори на тази тема публично и близки до него споделят, че трудно преживявал честото присъствие на по-малкия си брат в криминалните хроники.

Сега, след престоя зад решетките, Петър се е променил и е решил да започне на чисто, научи "Уикенд". Според негови приятели, той възнамерява да се занимава с търговия извън страната и се зарича, че повече няма да престъпва закона за нищо на света. С половинката му Златина нямат брак, но са родители на двама синове и съжителстват заедно в апартамент в Бургас. Възможно е семейството да се премести в друга държава, където погледите на всички да не са втренчени в тях. Петър и Златина планирали да пробват късмета си в Испания и най-вероятно още през есента ще емигрират там с децата си.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: