Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Силвена Роу е с 20 кг по-слаба, ето как
Автор: Екип Ruse24.bg 08:54 / 03.08.2023Коментари (0)1451
©
Професионалната готвачка Силвена Роу, която стана известна като ментор в състезанието за любители готвачи "Мастършеф", се е вталила с още 10 килограма. Дни преди 56-ия си рожден ден на 24 юли тя публикува своя снимка по бюстие и прилепнал клин, по- казвайки новата си топ форма, с която се чувства горда. Тя издава, че е успяла да постигне визията си с пълноценна храна, разходки, редовни упражнения, качествен сън и положителна настройка, пише "Галерия“.

Негативни коментари относно провокативната публикация, разбира се, не липсваха. Шеф Борис Петров дори нападна открито колежката си. "Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на Ахтополска веранда!? Даже ако отворите цялата снимка, иде на водно конче. Извинявам се, не издържах“, написа той.

Естествено, отговорът на Роу не закъсня:  "Ако моята снимка дразни някой, извинявам се предварително, но време е българската жена над 45 години да се самозаобича, да започне активна и егоистична грижа за себе си, а не само да се раздава на близките около нея. Ако а з мога д а изглеждам така на годините, на които съм, всеки го може... Това не е фукня, а закачка и напомняне, че никога не е късно да се започне, самоусъвършенстването! Силно тяло=Силен дух“.

През миналата година Силвена Роу се раздели с първите десет килограма, а със сегашните стават общо двайсет. Тя обаче е доста стриктна към хранителния си режим и контролира какво слага в устата си дори когато лети със самолет.

"Липсата на време не е извинение... Аз съм готвила на Мадона, но тя отиваше в най-скъпите ресторанти и си носеше храната с нея“, споделя Силвена.

Наскоро тя създаде личен YouTube канал, в който качва видеа с различни рецепти.  Издаде и деветата си книга "Моята кухня", която е първата й на български език. "Гурме бебе" пък е като продължението, което съдържа лесни и вкусни рецепти, насочени повече към най-малките. С тях тя приготвя вкусни манджички за голямата си внучка Иззела, която е на четири години. Миналият септември кулинарката стана баба за втори път на Сенара Идън. 

"Много е важно какво трябва и какво не трябва да се яде. България беше със столетници навремето, сега вече не, защото ядем боклуци“, твърди Роу. Тя хапва основно суперхрани като чия, асай и спирулина. Както български фасул, зеле и кисело мляко. По здравословните рецепти запалила и майка си, която преборила куп болести на стари години и сега се радва на отлично здраве.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: