Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Натали Трифонова била професионален състезател по боулинг
Автор: Екип Ruse24.bg 13:19 / 14.08.2023Коментари (1)415
©
Натали Трифонова най-сетне излезе в по-дълъг отпуск. Синоптичката замина за Гърция в мъжка компания. На снимките ѝ в социалната мрежа се забелязват колегите ѝ от Би Ти Ви – водещият на новините Ивайло Везенков и спортният журналист Димитър Тасев, който неотдавна се сгоди. Дългокраката блондинка не е в интимни отношения с никого от гореспоменатите, а са само приятели и често се забавляват заедно, твърдят хора от обкръжението им. 

Откакто започна работва в Би Ти Ви, Натали рядко намира време за почивка, Освен прогнозата за времето, през уикендите тя води и предаването "Култ". През целият август обаче ще е отпуск, защото телевизиите се подготвят за новия сезон наесен. Хубавицата се възползва от свободното си време и отпраши за съседна Гърция.

Според запознати Трифонова е много харесвана от колегите си и има доста приятели сред тях. Най-близка е с водещата Виктория Готева, но тя не се е присъединила към морската почивка. Журналистката наскоро се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото и се е отдала на меден месец.

И този път Натали нажежи виртуалното пространство с оскъдни тоалети, които са нейна запазена марка Тя често се изявява по минижупи дори и в ефир. Някои по-консервативни зрители се възмущават, че подобно облекло не е подходящо за екран. Във всички случаи обаче привлича вниманието, най-вече мъжкото.

Чаровната блондинка започва работата си в телевизията съвсем случайно, но още с появата си на екран прави впечатление и на зрители, и на продуценти. За първи път изгрява в несъществуваща вече ТВ 7. Там също чете прогнозата за времето и има предаване за кино, култура и шоубизнес. От Би Ти Ви я забелязват и я канят на мястото на Станислава Цалова, която тъкмо излиза в отпуск по майчинство. Оттам насетне Трифонова се сдобива с по-широка популярност и в момента е едно от най-разпознаваемите тв лица.

"Не съм синоптик по образование, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, свързано с метеорологичната обстановката. За всички тези години научих, че времето винаги може да ти изиграе шега, колкото и да си подготвен", споделяла е водещата. Тя казва, че не спазва специални ритуали преди ефир, въпреки че колегите й хвърлят чаша с вода за късмет преди дебютното предаване "Култ". Има и червен конец на ръката, който вярва, че я пази от уроки.

В ученическите си години Натали се е занимавала професионално с боулинг, припомня HotArena. Тя с лекота отвява конкуренцията, но приключва с кеглите, когато майка ѝ я насочва да запълва времето си с нещо по-сериозно. И до днес обаче играе, когато иска да се разтоварва.

Като малка Натали има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – известен педиатър във родния ѝ град Велико Търново. Всички очакват хубавицата също да учи медицина, но тя не пожелава да тръгне в тази посока. Звездата на Би Ти Ви завършва математическа гимназия, но открай време я привличат по-артистичните, а не научните изяви. Като дете иска да стане певица, манекенка, балерина. В тийнейджърски си години се занимава активно и с танци.

Що се отнася до личния живот, Трифонова е много потайна. Говори се, че има мъж до себе си, но отношенията им още не са чак толкова сериозни, че да го представя публично.

Още по темата: общо новини по темата: 5330
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цицш изобщо няма но крака колкото искаш.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Лято 2024
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: