Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Миронов недоволен от отлагането на първия мач
Автор: Екип Ruse24.bg 17:36 / 29.07.2010Коментари (0)818
© Ruse24.bg
Старши треньорът на ФК "Дунав" Мирослав Миронов изрази силно недоволство от отлагането на първия мач на отбора срещу "Лудогорец" /Разград/, който трябваше да се играе в събота. "Беше много по - добре да играем мача сега, когато отборът на Разград още не е организиран както трябва. По - късно ще бъдат по - обиграни, а могат да вземат и още футболисти. Със сигурност ще бъдат по - силни", каза Миронов.

"Лудогорец" /Разград/ бе включен в състава на Източната "Б" група на мястото на отказалия се "Миньор" /Раднево/. Първоначално се смяташе, че отборът ще започне първенството по програма, но във вторник спортно - техническата комисия на БФС реши срещата от първия кръг "Лудогорец" - "Дунав" да се отложи, за да имат време домакините да подготвят необходимата документация, за да картотекират състезателите си.

На мястото на пропадналия двубой в събота се планира контролен мач с тима на "Две могили". Приятелският двубой ще се играе в петък от 18 часа на Градския стадион. Тогава може би ще стане ясно на кои играчи ще може да разчита "Дунав" за новия сезон, тъй като бойкотът заради забавени заплати продължава. На тренировката във вторник се явиха само няколко човека, 2 - 3 водиха подготовка индивидуално и видимо без особен жар. Пък и откъде да дойде тоя хъс ако не са ти плащали няколко месеца. Положението изглежда без изход, но то в Русе си е такова по традиция и всяко лято се чудим ще почне ли отборът или не. Дано и тази година пак извадим късмет.

Източник: в. "Утро"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: