Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Миска става готвачка в тв предаване
Автор: Екип Ruse24.bg 08:49 / 09.09.2023Коментари (0)636
©
Мис България Вселена 2019 Лора Асенова е сред претендентките за титлата "Мастършеф" на България. Красавицата успя да спечели журито още е първата битка за влизане в предаването. Тя ги покори с веганско брауни и взе първата бяла престилка.

Асенова разкри най-голямата загуба в живота си малко преди да се впусне в готварската битка. Тя губи своя баща след участието си в кулинарно състезание преди няколко години.

 "Не успях да го спечеля, а това се оказа най-черният ден в живота ми. Баща ми катастрофира тежко и почина. Загубих най-близкия си човек. Тогава се заклех, че ще спечеля конкурс и ще представям България пред света. Така през 2019-а станах Мис България Вселена и заминах за световния конкурс. Супер щастлива съм, че влизам в "Мастършеф"! Просто не мога да повярвам! Много се радвам, че и този връх успях да покоря! Поне засега. Чака ме титлата Мастършеф!", разкри Лора. 

Следващите престилки спечелиха Мария с ястие от банатската кухня, собственикът на хотели и ресторанти в Созопол Евтим, перничанинът Христо, Мелят и Валентина. Изненадващо в последния сблъсък за престилка имаше още една щастливка. 

Няколко от участниците разкриха за тежки житейски моменти - загуба на родител, болестно отслабване, дете с алергии към множество продукти.

В шоуто се случи и нещо невиждано досега. Младата ромка Лидия Пламенова няма никакви притеснения относно ромския си произход, дори напротив. Чаровната готвачка гордо блесна в кухнята на "Мастършеф" и доказа своите качества. Сериозната конкуренция от забележителни кулинарни майстори за малко щеше да я събори, но шанс за успех в надпреварата й даде самият шеф Илиан Кустев. Той направи първия обрат в историята на този сезон.

Всъщност като най-критичен в журито, Кустев много се впечатлява, когато красивата обвивка показва и талант в кухнята. С това Лидия спечели критичния Кустев. Той й връчи своя зелен пас, с който ще може да участва в битката за последната бяла престилка този сезон, пише "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 5331
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: