Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Красива пловдивчанка представя България на "Мисис Европа"
Автор: Екип Ruse24.bg 09:05 / 20.09.2023Коментари (1)316
Пловдивчанката Манита Вартан ще представи през ноември България на Международната сцена на "Мисис Европа", който ще се проведе в Истанбул. 

"Изключително развълнувана съм от предстоящото ми участие като представител на България на международната сцена. Да, подготовката ми тече с пълна сила, не защото не се чувствам достатъчно уверена в себе си, а защото за мен е чест, дълг и отговорност да се боря за достойното представяне на моята родина." - споделя миската.

Конкурсът "Мисис Европа" се разпростира в рамките на 7 дни, ще има тематични вечери посветени на дейностите на различните участнички, както и представяне на страните им. Големият финал ще бъде в 3 кръга на мащабна сцена в един от луксозните хотели на Босфора - спортен стил, национален костюм и вечерен тоалет. 

Титлата "Мисис" е не просто красота, а мисия и отговорност.  Ще се представят всички държави от Стария континент, както и няколко други. Над 50 държави. 

Роклите за финала в момента се изготвят от Румяна Иванова - собственик и дизайнер на модна къща.

"До последния момент ще заложим на няколко модела, специално изработени за мен, като изборът ще се направи в последния момент по мои съображения и тези на екипа ми. Затова няма да издавам подробности, нека бъде изненада.  Националният костюм ще бъде над 100 годишна автентична сватбена национална носия , богато окичена със пендари от сребро от родопския регион където съм израснала.", споделя Манита.

Предимството и пред останалите е нейната индивидуалност, както и съчетанието от две култури, предвид арменския ѝ произход. Носи в себе си духа и харизмата на два народа. 

Личната ѝ кауза е посветена на работата с талантливи деца от всички националности в България. През последната година журира много конкурси за таланти и за красота на международната сцена - Париж, Атина, Варшава, Барселона.

"Самата аз организирам подобни събития концерти за таланти, като най-мащабния ми проект бе конкурсът "Принцеса и Принц Юнивърс България", който е част от веригата на г-жа Меги Савова.", допълва Манита.

Обича благотворителността и тя е част от живота и много преди да стане "Мисис България". Тази пролет се погрижи за цялостната визия на абитуриентки в неравностойно положение. Организирала е десетки акции за събиране на помощи и средства за нуждаещи се, посещавам сираци и старчески домове. 

През 2022 г. Пловдивчанката Манита Вартан печели конкурса "Мисис България Интернешънъл". Истинска огън жена - талантлива и вдъхновяваща, тя владее 6 езика, има две висши образования, завършва Езикова гимназия в Пловдив специалност испански език, след което Българска филология и е магистър по Психология към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски".

Известно време е гимназиален учител. В миналото е била част от две модни агенции закратко, след което изцяло се отдава на образованието си. В момента е посветена на своята кариера като модел и на каузите си работа в насока на етническите малцинства, благотворителни акции и талантливи деца. През 2023 г. Манита печели и титлата "Първа дама на България", за дейностите и във връзка с талантливи деца. Лице е на клиника за красота и регенеративна медицина както и няколко модни бутика. 

Фенове оприличават Манита на българската версия на Ким Кардашиян.

Още по темата: общо новини по темата: 5331
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Видяхма нейния капацитет в "Стани богат" - самочувствието високо, интелектът нисичък.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Абитуриентски балове
49-ото Народно събрание
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Матури 2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: