Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Строителен предприемач от Санкт Петербург поема "Дунав"
Автор: Екип Ruse24.bg 10:52 / 10.08.2010Коментари (0)1455
© Ruse24.bg
Андрей Юриевич Иванов, строителен предприемач от Санкт Петербург, иска да закупи ФК "Дунав" и е готов да осигури финансово представителния тим, стана ясно късно в петък. Цял час футболисти и фенове се чудеха ще има ли изобщо мач и отбор, тъй като никой от ръководството на клуба не беше намерил за необходимо да им съобщи каквото и да било. Накрая, когато надеждите вече изглеждаха нищожни, руснакът пристигна в компанията на шефа на Футболния съюз в Русе Димитър Димитров - Кулеманса и бившия международен рефер Светлозар Маринов.

Човекът има строителна фирма в Санкт Петербурт и оборот от 3 млн. евро месечно, обясни Маринов. Стана ясно, че той и Иванов са стари приятели и именно двамата с Димитър Димитров са го уговорили, че си струва да поеме "Дунав". "Пишете, че Кулеманса спаси отбора", каза на журналистите Светлин Симеонов - Пинчера. За да мотивира играчите срещу "Черноморец" /Балчик/, руснакът брои скромните 6000 евро - 2000, за да излязат изобщо на терена, и още 4000 за премия в случай на равенство или победа, които отборът успешно заработи.

Андрей Иванов обясни, че е отдавнашен почитател на футбола и дори ритал като ученик за петербургския "Зенит". Сега играел в зала, а синът му също са занимавал с футбол. За своите финансови възможности той не бе многословен, но заяви категорично, че не е проблем да осигури и 1 млн. евро бюджет, с който "Дунав" да се изравни с най - богатите отбори в групата.

Източник: в. "Утро"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: