Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евгени Минчев: Есил Дюран е като таралеж, роклята на Глория е наполовина празна
Автор: Екип Ruse24.bg 19:54 / 30.09.2023Коментари (0)452
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“

Печеян и Соколова с есенни тенденции

Почетният председател на конкурса  Бизнесдама на годината Марияна Печеян, въвежда шотландската идея в модата. Това е забележително, предвид естетическата роля на карето във вековете, носено от крале, светски богини, дори от самата Вивиен Уестууд. Печеян е сред заетите жени в България, която налага модното си мнение със замах и печели стотици последователки в нейната възрастова и бизнес група. Вляво, Ирена Соколова, номинирана за Бизнесдама на годината 2023, блести в разнообразие от дантела и бродерия, които са истински хит за сезона. Червеното е засегнато и при Соколова с чантичка, напълно уравновесяваща този естетически портрет, към който е присъединен  голямата израелска звезда Ави Бенеди.

Миро - модна копърка или... шпрота?

Същинска кючекиня ми се чини Миро в днешния си бляскав пърформънс. Тенекиена звучност, сякаш ренде е минато на дарак и виси от ръцете, краката и от тук и там. Човекът е изпробвал какво ли не, но тук вече ме напушва смях. Колко ли специални кексчета трябва да изядеш, за да се явиж така и то да си направиш снимка. Гаджето ми наднича иззад хладилника и съвсем коректно се обади този път със следното: "Твой приятель нали Риби, затова блести така“. Германецът му с германец, пак е по-досетлив от мен. Мирко наистина е зодия Риби, което обяснява тази визия. Но защо внушението е на копърка а не на сьомга, а, кажи ми облаче ле бяло...

Пешо, Сашо и Деската- тройка по залез

Петър Дочев никак не ми е секси в този полудамски анцунг с бродерийка на горнището. Заобленият му таз изпъква през материята и не мога да съм сигурен, че това е истинска мъжка гледка. Сега виждам, че бродерията по суичъра е плъзнала навсякъде. Това никак не съвпада с възгледите ми за мъжко облекло и никак за телевизионно. Деси Стоянова едва крепи разстоянието между двамата с роклята си- палатка. Черните обувки са направо понтон за тялото и, което заслужава друга дреха. Опитай бе, Деси, при това пазарно изобилие...Сашко се е завърнал- моля, дано не за постоянно, и е облечен като спасител, комуто в същия ден предстои годеж. Общата оценка за това трио е тройка, но не разсъмване а на залез.

Есил - мис Таралежка 2023?

Да не ми се сърди добрата приятелка и отчасти колежка, но прилича на таралеж с роклята. Дори не знам дали е рокля или облекло за парти от годишнината на филма Бодлите на таралежите... Или пък записва детска песен с подобна тематика. От тази рокля ме побиват тръпки, сякаш слушам концерт за цигулка на Сибелиус в изпълнение на Максим Венгеров. Въпреки определената тържественост на произведението, то облеклото на Дюран изважда от него само музикалните елементи, звучащи като струг. Много повече певицата е оптимистична със своите патешко жълти решения, злато и коприна, но явно равноденствието и смяната на сезона си казва думата.

Глория- роклята е наполовина празна?

Тази снимка пита дали чашата на Глория е наполовина пълна или наполовина празна. Отговорът сигурно се крие от обратната страна на роклята, но отпред тя настоятелно настоява, че чашата най-малкото е била пълна с мляко, преди да се разлее по звездата. От това парче плат би могло да излезе нещо много по-съществено, отколкото неравноделното творение, утежнено с колан. При повече въображение цепката би могла да продъжи направо до гърлото, като така коланът поне би имал причина да е там, за да подържа ниските и високи тоналности в текстилното произведение. Глория да се готви за наградите Златната скилидка, които за нейна радост съществуват само като шега.

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: