Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дянков като линейка от Русе до Бургас
Автор: Екип Ruse24.bg 09:58 / 16.08.2010Коментари (0)1134
© Ruse24.bg
Вицепремиерът Симеон Дянков хвърчи като линейка из страната да решава проблеми. Той се видя с представители на консорциум от САЩ край русенското село Помен. Американо-канадско-израелската компания разказа на вицепремиера за плановете си да отглеждат десет вида специфични водорасли за фармацевтичната промишленост в 90 дка изоставени рибарници. Това съобщи заместник областният управител Петър Даскалов след срещата в Русе. След това Дянков се включи в тържествата в морската ни столица за Деня на Варна.

Вицепремиерът от два дни е в града. Той заедно със семейството си се настани във Фердинандовата къща в резиденция "Евксиноград". Най-вероятно е наел апартамент мезонет за 700 лева на нощ. Семейството на финансист номер 1 води гости от Америка на море у нас.

"Симеон Дянков си почива край мене, гощават ни с погачи и мед", каза премиерът Бойко Борисов вчера. Финансовият министър трябваше да ръководи данъчна хайка за укривани обороти в дискотеките по крайбрежната алея в събота срещу неделя. Въпреки очакванията на журналистите той не се появи, защото премиерът го ангажирал посреднощ и с друга работа. Бойко Борисов постави задача на вицето си и в следващите дни от почивката му. Още в неделя той трябваше да се срещне с ЕВН за бързи мерки да не се спира токът по Южното Черноморие. След това Дянков бе пратен в Бургас - да обсъди възможностите за кръгово движение в квартал "Меден рудник". Въпреки че е в отпуск, на вицепремиера не му остава никакво време да почива със семейството, децата и гостите си.

В "Евксиноград" разпуска и президентът Георги Първанов с първата дама, двамата синове и снахите им. Досега обаче държавният глава и финансист номер 1 не са се засекли нито веднъж на плажа. Правителствената база е огромна и се шири на 800 декара площ. Държавният глава и семейството му по традиция отмарят в Слънчевото бунгало. Кокетната вила е много отдалечена, разполага със собствено барбекю, а пред нея има и отделен плаж.

Държавният глава обича да играе плажен волейбол, да разпуска с футбол, той рита предимно с хората от авангарда си. За релакс и почивка президентът залага на всички спортове с изключение на тенис на корт - любимата игра на Бойко Борисов.

Източник: в. "Стандарт"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Енергийна криза
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: