Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джейсън Деруло е обвинен в сексуален тормоз от певица
Автор: Петя Кузева 16:10 / 06.10.2023Коментари (0)438
© Instagram
Амбициозната изпълнителка Eмаза Гибсън твърди, че мултиплатиненият певец Джейсън Деруло я е примамил в нещо, което е изглеждало като мечтана сделка за запис през 2021 г.

След това той я е притискал да купонясва, отправял е "изрични" искания за секс, агресивно я е ругаел до степен, че тя се е разплакала и най-накрая е оттървал от нея, защото тя отхвърлила неговите препложения. Тово се твърди в ново дело, заведено в четвъртък в Лос Анджелис, пише американското авторитетно издание Rolling Stone.

Гибсън казва, че сега страда от посттравматично стресово разстройство. Нейната жалба посочва мениджъра на Деруло, неговия звукозаписен лейбъл "Future History и Atlantic Records", друга страна по договора на Гибсън, като съответници. Тя твърди, че те са позволили злоупотребата и не са направили нищо, когато договорът й е бил прекратен без обяснение на 6 септември 2022 година.

"Потърсих помощ и не я получих. Това беше най-страшното през цялото време. Агресиите, които той насочваше към мен. Чувствах се толкова несигурна, че трябваше да привлека към всичко това родителите си", казва 25-годишната Гибсън.

Представители на Деруло и Atlantic не отговориха веднага на исканията за коментар. RCA Records, подразделение на Sony Music, описано в делото като партньор във Future History, отказа коментар. 

В жалбата от 30 страници, получена от Rolling Stone , Гибсън твърди, че Деруло за първи път се е свързал с нея през август 2021 г. и е казал, че иска да я превърне в центъра на съвместно начинание с Atlantic, включващо "множество музикални албуми". Тя твърди, че по време на записваща сесия през ноември 2021 г. Деруло й е казал, че ако иска да бъде успешна в "този бизнес", от нея "ще се изисква" да даде съгласие за секс и употреба на кокаин.

"Начинът и моментът на такова изявление означават, че Деруло е изисквал сексуални действия от ищеца, за да може Деруло да изпълни ролята си на неин ментор, ръководител и музикален сътрудник", се посочва в делото. "Това изрично искане за секс в замяна на успех беше подсилено от последващото поведение на Деруло", пише в него.

Според Гибсън Деруло многократно я канил на вечеря и я притискал да пие. Тя казва, че той е спрял да организира участия за нея, когато тя се е отдръпнала. Твърди се, че на среща на 18 ноември 2021 г. в Ню Йорк, за да покаже музиката си пред ръководители на Atlantic, Деруло я изненадал, като я оставил сама в стая с друга жена, която посочила, че има сексуална връзка с R&B изпълнителя.

Още по темата: общо новини по темата: 5330
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: