Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Жените изпуснаха Турция на баскетбол
Автор: Екип Ruse24.bg 09:25 / 18.08.2010Коментари (1)1311
© Ruse24.bg
Женският национален отбор на България падна с 60:63 от Турция в Русе и с това на практика зачеркна шансовете си да се класира за европейско първенство в тези квалификации. На почивката българките водеха с 18 т. разлика и никой в залата не очакваше това, коeто се случи в последните 20 минути.

"Жалко е, че загубихме срещата. Направихме страхотно първо полувреме. Все пак доказахме, че градим силен отбор, който може да играе равностойно и дори да води на гранд като Турция", заяви треньорът на българките Хосе Мария Бусета.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аз съм от ДУНАВ ЗАВИНАГИ,и се извинявам за поведението си в зала ДУНАВ,извинявам се ,че не станах заедно с вас еничари да изпея химна на турция как можах само да го допусна все пак 5-века моите прадеди са живяли в една задушевна и приятелска обстановка с бащибозуци,кърджалии,аскери,везири,паши,султани и дриги тем подобни."Само колко хубаво е било тогава"-Извинявам се че забравих да си сложа феса и шалварите щях да изглеждам доста европейски и модерно,кво се излагам с тоя трибагреник и фланелка с ликовете на ВАЗОВ,ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ПАИСИЙ И ПАМЕТНИКА ШИПКА.Какво като разпънах знаме с надпис ОТ ДУНАВ ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ,много по-гот си е да развяваш полумесеца и да викаш гяур,гяур чабук бе, друго си е цял мач да стоиш по-турски седнал със свити крака-кво съм се развикал БЪЛГАРИ ЮНАЦИ И НАПРЕД БЪЛГАРИ.Извинявам се ,но всички вас искам да ви попитам :ТИ ПОМНИШ ЛИ БАТАК?-ПОМНИШ ЛИ КЛАНЕТО СТРАШНО? (НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО-НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО) АЗ СЪМ ВИНАГИ С ДУНАВ ЗАВИНАГИ-100% ЛОЯЛНИ,100% НАЦИОНАЛНИ
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: