Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Филип Буков показа новото си гадже на голямо светско събитие
Автор: Екип Ruse24.bg 11:26 / 12.10.2023Коментари (0)405
Филип Буков стъпи безшумно и скромно на червения килим на премиерата на новата лента на режисьора Ян Янев "Аферата Пикасо". В бяла, свободно падаща риза, тип "нестинарска", и тъмен панталон, новият секссимвол на БГ киното се ръкуваше наляво-надясно с колеги, но въпреки подчертано ненатрапчивото му държане веднага бе наобиколен от рояк фенки от всички възрастови групи, напиращи да се щракнат за спомен със своя кумир. Звездата от "Откраднат живот" не пропусна да уважи нито една своя почитателка и се запечата на десетки фотоси с тях.

Почти в пакет с главния герой от "Аферата Пикасо" се носеше грациозно под бяла широкопола капела новото му гадже - чаровната Ива. Те направиха дебюта си като двойка през лятото, когато Буков качи в социалката си тяхна обща снимка, на която се целува страстно със студентката по журналистика, но досега не се бяха появявали на публично събитие.

Във филма на Ян Янев красивият актьор изпълнява ролята на злия аферист Антон. "Не бързайте обаче да ме наричате злодей! Да, героят ми не става светец, но на финала се преобразява в добър човек", каза за "България Днес" Буков. За разлика от участието си във филма, Буков не е доволен от своето представяне на Софийския маратон, в който участва неизменно през последните години.

"Не бях във форма, успях да пробягам само 10 километра, а не 20, както друг път. Има какво да се желае. Полагам усилия и вярвам, че ще дадат резултат", самокритичен е Филип Буков.

В неприятната изненада на иначе бляскавото дефиле на екранни звезди и ВИП особи се превърна отсъствието на Жени Калканджиева. Бившата шеста по красота в света българка напоследък често развързваше езика си в медиите за лентата, в която изпълнява една от централните роли, но защо пропусна първото й показване пред публика, остана пълна мистерия.

С костюм в актуалния розово-оранжев цвят направи няколко тегела по червения килим бившата министърка на царя Лидия Шулева. В прилепнала по изумителните й форми минирокля в същия цвят събра погледите бившата Мисис България Яна Средкова. Скупчените около медийния експерт и бивш шеф на СЕМ Георги Лозанов дами културтрегерки обаче бяха подбрали за събитието тоалети в класическата черно-бяла гама.

В бяла коприна грееше половинката на именития художник Греди Асса - изкуствоведката Жана Асса. Самият Гого Лозанов се бе накиприл в тъмносиньо райе. В един от нюансите сивото бе решен костюмът на режисьора на "Аферата Пикасо" Ян Янев, докато друг звезден участник във филма - Павел Владимиров, се мушна почти невидимо в салона благодарение на черното си яке, тениска и дънки. Дори маратонките на актьора бяха черни, което предизвика недоумяващо шушукане по адрес на мрачния му дрескод.

Ексмоделката Диляна Попова изби рибата с тоалет, подходящ за модерна одалиска. Бившата на Асен Блатечки бе съчетала тъмносиньо горнище, наподобяващо кимоно, с шалвари в същия цвят на съвсем ситни звездички. Остроумни гости на премиерата не пропуснаха да сравнят одеждите й с мантията на "великия звездоброец" от едноименната съветска пиеса. Напук на хапливите подмятания Попова още ловеше окото с неподвластна на годините визия.

Дори ултрапредизвикателната в клиповете и сценичните си изяви певица Тита бледнееше до нея. Това отчасти може би се дължеше на оптична измама, тъй като изпълнителката се бе пременила в светлобежово рокле, а лицето й бе гримирано в тон с облеклото.

Вечерта на дефилето обаче не бе от най-удачните за светската лъвица Джулиана Гани. Дали заради наситено черния й тоалет, дали заради прекомерно почернените вежди, но знойната съблазнителка този път предизвика ефект само с пищната си гръд, напираща от огромното деколте.

Още по темата: общо новини по темата: 5331
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абитуриентски балове
49-ото Народно събрание
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Матури 2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: