Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Смях! Раздават по 25 лв. в Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 09:54 / 23.08.2010Коментари (1)1601
© Ruse24.bg
Руснакът Андрей Иванов се подигра с играчите на Дунав. Те чакаха пари след победата с 4:1 над Раднево в мач от IV кръг на Източната "Б" група. Обещано им бе, че ще вземат заплатите си за юни след срещата. Това не се случи. След двубоя Антон Пейчев, който е представител на руския бизнесмен, влязъл в съблекалнята и заявил на футболистите:
- Ето ви 500 лв., това ви е премията.

Играчите отначало помислили, че ще има по 500 лв. Релаността обаче се оказала друга - това е отборната премия, а не всеки един от тях се падат по около 25 лв. Разгневени те изгонили Пейчев.

Треньорът Мирослав Миронов пък призна, че мачът с Равда може да се окаже последен за Дунав в професионалния футбол. Футболистите са категорични, че ако до днес не вземат пари, ще спрат да тренират. Те имат да получават по 3 заплати и 9 премии.

- Тази ситуация не може да продължава. Не знам как мога повече да мотивирам играчите - каза Миронов.

Шефовете на Дунав са дали обещание на играчите, че няма да им правят спънки за други отбори, ако Андрей Иванов не се заеме с финансирането на клуба.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като му се позволява, защо да не се изгаври руснакът. Явно всеки дошъл в клуба и афиширал някакъв интерес за спонсорство или закупуване може да си прави подобна гавра. Че няма ръководство отдавна е ясно, но тази случка направо счупи тъпомера...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: