Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Окончателно закриха футболния Дунав Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 09:43 / 24.08.2010Коментари (15)6315
© Ruse24.bg
Футболният клуб Дунав Русе вече не съществува. Тимът с 56-годишна история днес бе закрит на заседание на управителния съвет, председателствано от кмета Божидар Йотов. Футболистите получиха служебни бележки, с които могат свободно да си търсят други клубове.

Очаква се до дни да бъде закрита и футболната школа и да бъдат освободени работещите в нея треньори. Решението ще бъде изпратено и до БФС. Причината за закриването е липсата на финанси в клуба, след като руснакът Андрей Иванов не показа, че може да осигури нужните пари.

"Определено не сме се объркали, въпреки че много ни се искаше да е така. За съжаление днес ФК Дунав в този си вид престава да съществува. Сухата информация гласи, че днес ръководството на клуба раздаде на играчите бележките, с които те са свободни да си търсят късмета някъде другаде. За съжаление нещото, което е способно да обедини русенци, да ги накара да викат от щастие или да плачат от мъка, вече го няма. Трудно се пише в подобен миг, а и няма нужда от повече думи. Сигурно ни разбирате повече от добре. Казваме Ви довиждане, а не сбогом, защото Дунав пак ще го бъде и един ден всички ще се гордеем с постигнатото, отново ще се радваме ЗАЕДНО там, на стария, очукан, но НАШ стадион. Там, където нашите деди са се радвали на славни победи. Уви, днес отронваме една сълза, но сме длъжни да продължим напред...", съобщиха от официалния сайт на Дунав.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на FCDunav
премахни филтъра

0
 
 
Нещо не мога да разбера. Защо е необходимо да се закрива изцяло един футболен клуб? Не може ли да се поддържа някакво минимално съществуване в най-долните дивизии на аматьорския футбол и да се чакат по-добри времена?? "Няма пари" не е отговор...
+1
 
 
СМЪРТ БЕ, ВАЛЕНТИНЕ. УМРИ, КУЧКО МРЪСНА!!! ТИ ЗАТРИ ДУНАВ, ПОДЛОГО, МРЪСНА!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: