Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емануела: Предпочитам да не говоря повече за децата си
Автор: Екип Ruse24.bg 09:34 / 23.10.2023Коментари (0)531
©
Емануела e една от най-популярните ни фолк певици, но не кариерата й е тема № 1 на интервюто, което направи тя преди броени дни. С красивата изпълнителка си поговорихме най-вече за бившия й приятел Мартин Николов, който тази есен е голяма звезда в праймтайма на Нова. Бизнесменът и плейбой с прякор Елвиса се откроява сред останалите участници в "Игри на волята" и нищо чудно да победи в риалитито. 

Има ли в момента Емануела мъж до себе си и затоплила ли е отношенията с бащата на малкия си син – Димитър от милионерския клан Диневи? Защо е боядисала черната си коса руса и какви грижи полага, за да е винаги бляскава на сцената, а и извън нея? Това са част от другите въпроси, които репортер на "Уикенд“ зададе на пеещата хубавица и на които получи откровени отговори.

- Емануела, стискате ли палци на бившия ви Мартин Елвиса в "Игри на волята"? Фаворит ли ви е за победител?

- Да, разбира се, че му стискам палци. Все пак аз съм лобирала за него, смятайки, че ще се справи. Казах, че е много добър играч и ще се представи страхотно. Защо да не го подкрепям? Та нали самата аз исках и настоявах той да участва в шоуто. Моника и Цецо също ми бяха фаворити, но отпаднаха. Най-сериозният опонент на Мартин е Виолета. Много ми харесва как тя ги дразни. Интересен ми е сблъсъкът между нейния характер и този на Мартин.

- Мартин изненадва ли ви с нещо в предаването?

- Познавам го отлично и съм наясно как манипулира. Знам как си е играл с мен, страхотен е за такива неща. Като цяло социалната му игра в предаването е много добра, но и на доста от физическите изпитания се представя успешно.

 

- Ядосахте ли се, че разказа във визитката си за токсичните ви отношения?

- Не. Реално той направи нашата връзка токсична. Мартин е много сложен характер. Имаше момент, в който го мислех за мъжа на живота ми, но действителността се оказа друга. Много повече са разочарованията ми от него, отколкото хубавите моменти между нас.

- Какви ще са отношенията ви с Мартин занапред?

- Преди да влезе в "Игри на волята", се разделихме. Сложно ми е да отговоря какви ще бъдат нашите отношения в бъдеще. Винаги сме били и приятели и може в някакъв момент отново да се стигне дотам. Времето ще покаже.

- Била сте казала, че Мартин е секс бог, но няма да се съберете пак...

- Подобно нещо не съм казвала. Дори да е секс бог, или да не е, няма да тръгна да коментирам подобно нещо. Интимния си живот не бих извадила на показ. Излизат разни публикации, слагат ми се в устата думи, които никога не съм изричала. Дали ще се съберем с Мартин отново, само и единствено времето ще покаже. Не виждам нищо лошо да си останем приятели. Възможно е участието му в "Игри на волята" да го е променило и да е станал по-смирен.

- Наскоро излезе видеоклип, от който е видно, че сте доста близки двамата с Мартин и след края на снимките за "Игри на волята"...

- Клипчето е старо. Снимано е, когато все още бяхме заедно с Мартин. С днешна дата не е актуално

- Колко време продължи връзката ви?

- Шест години сме били заедно. Време, през което сме се разделяли, събирали... Разделите ни бяха, защото той си търсеше оправдания да може да излиза.

- Изневери ли са причината за разделите ви?

- Да, това е причината да се разделяме. Знам за много негови изневери. Първите две години Мартин беше много добър и готин, но после стана различен. Възможно е по време на пандемията и изолацията и аз да съм се променила, но определено след това той нямаше нищо общо с мъжа от началото на връзката ни. Нещата бяха на приливи и отливи. Раздели, събирания и т.н.

- Много ли ви нарани Мартин?

- Наранявал - не, той ме предаваше. Изневеряваше ми. Мъжът трябва да стои зад жена си, да я закриля и тя да може да разчита на него. Това нещо той не го правеше след втората ни година, а започнаха и изневерите му.

- Мартин е професионален покер играч. Научи ли ви да играете и вие?

- Не. Не искам да се занимавам с такива неща. За мен това си е хазарт. Плюс това покерът е много изнервяща игра, в която трябва да имаш търпение и да изчакваш. Аз съм свикнала да получавам това, което искам, сега, на момента.

- Споделяла сте, че попадате все на неподходящи мъже...

- Аз си ги избирам такива, не смятам да обвинявам за това мъжете в живота си. Явно повечето от тях не могат да приемат факта, че съм напълно самостоятелна жена. Стигнах до извода, че трябва да имам до себе си по-силен от мен партньор, човек, към когото да изпитвам голям респект.

- Появи ли се вече друг мъж в живота ви? 

- В моя живот винаги има двама мъже – синовете ми. Опирам се на приятелите и семейството ми. Мъж, на който да разчитам, който да ми е гръб и да ме кара да се чувствам жена, няма и не е имало от доста години. Толкова много работя, че във връзките ми в един момент партньорът ми започва да ме приема като по-силната част. Това не е окей. Жената трябва да се обляга на мъжа, да има неговата опора. А не да е обратното. Мъж, на който аз да се опра, не съм имала.

- Затоплиха ли се отношенията ви с бащата на малкия ви син - Димитър? Имате ли все още противоречия за детето?

- Имаме съдебно споразумение, но това е просто формалност. Като цяло сме се разбрали с таткото на Митко детето само да решава при кой от двама ни иска да стои и за колко време. Синът ни през лятото беше при баба си, при мен и при баща си. Редовно ми се плаща и издръжката в размер на 250 лева.

- Синовете ви как са? 

- Големият син работи и учи в УНСС. Малкият – Димитър, е втори клас. Предпочитам да не говоря повече за децата си.

- През лятото остана ли ви време за почивка?

- Не ми остана никакво време за почивка. Ангажирана бях през цялото лято. Старая се да правя хубави проекти – песни и клипове. Разболях се на 3 август и цял месец работих болна. Хвана ме грип, изпих три антибиотика.

- Имате ли някакви кредити за изплащане?

- В момента не. С хонорара от "Биг Брадър" си изплатих ипотечния кредит. В момента имам само едно жилище, за което съм се издължила напълно. Карам джип, който също е изплатен. Не дължа на никого нищо.

- На 8 ноември ставате на 42 години. Ще празнувате ли? Чувствате ли се променена с напредването на възрастта?

- В Уикипедия е сгрешена годината ми на раждане. На 8 ноември ще навърша 39 години, а не 42. Не съм много сигурна, че този път ще празнувам. По-скоро ще си измисля нещо само за мен и няколко мои много близки приятели. С напредването на възрастта все по-рядко правя компромиси със себе си. Вече не ми се ходи по дискотеки за забавление - в свободното си време ги избягвам.

- Защо се боядисахте руса?

- Естественият цвят на косата ми е рус и за да поддържам тъмната коса, ми се налагаше да ходя през 20 дни на фризьор. Много мразя да си записвам часове и да вися в салоните за красота. При добрите коафьори няма как да не се чака, тъй като са затрупани с работа. Това ме изнервяше и натоварваше. Реших да си боядисам косата руса, по-лесно е да я поддържам.

- Спортувате ли? Спазвате ли диета?

- Не спортувам много, но пък не ям бял хляб и захар. Напоследък хапвам често, но поемам малки количества храна. Преди време имах проблеми с хормоните и от 56 килограма станах на 64. В продължение на половин година ядях по една зелена салата с риба тон и въпреки това не успявах да отслабна. След това за два месеца се подложих на строга диета и успях да сваля излишните 8 килограма.

Още по темата: общо новини по темата: 5331
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Абитуриентски балове
49-ото Народно събрание
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: