Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сравняват я с Анджелина Джоли: Тя има дълъг стаж в светските среди и немалко ухажори
Автор: Екип Ruse24.bg 13:33 / 30.10.2023Коментари (0)551
©
Вероятно мнозина от нас чуха името на Мадалина Геня за пръв път покрай връзката й с Григор Димитров, която продължи около шест месеца. Но румънският модел и актриса има дълъг стаж в светските среди, по време на който е била във връзка с не един и двама популярни мъже - Филип Плейн, Джерард Бътлър, Леонардо ди Каприо, Ерос Рамацоти и други.

В биографията си красавицата има и не един и два интересни момента. Тя е била изключена от гимназията, в която учи, защото на 16 години е позирала по бельо. Кариерата си в модните среди започва още 14-годишна и това никак не се харесва на директора и учителите. Много често отсъства, защото пътува за ревюта в различни страни, но въпреки това успява да изкарва добри оценки.

Именно покрай модните си ангажименти Мадалина Геня попада в полезрението на популярните ценители на женската красота, които впоследствие влизат в графата с любовните й завоевания. През 2015 г. е свързвана с пилота от Формула 1 Луис Хамилтън и тогава мнозина я определят като двойник на бившата му Никол Шерцингер.

А като погледнем снимки на модела от преди 10 и повече години, няма как да не споменем приликата й с Анджелина Джоли. Няма спор, че румънката винаги е била красива, но е далеч от сексапила, който днес излъчва. Може да предположим, че с възрастта става по-секси и бяга от визията на срамежливо момиче, но вероятно зад начина, по който изглежда днес, се крият и различни естетични корекции, които си е правила.

Често я определят като една от най-секси жените на света. Освен в модните среди, красавицата гради кариера и в актьорските. Там успехите й може да са по-колебливи, но това не я кара да се отказва от мечтите си. Най-голямото й постижение досега със сигурност е ролята на София Лорен във филма "Домът на Гучи". Наскоро Мадалина Геня получи и награда за последния си филм Deep Fear.

А през 2015 г. тя привлича вниманието върху себе си, когато се появява без дрехи във филма на Паоло Сорентино "Младост". Очевидно красавицата няма проблем с голотата, въпреки че днес предпочита да позира пред камерите поне по секси бельо. И сега сме в очакване да разберем кой ще е следващият популярен мъж, когото ще плени с красотата и формите си, пише lifestyle.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: