Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хванаха се за гушите: Бони и Гани в лют спор за Хелоуин
Автор: Екип Ruse24.bg 15:21 / 01.11.2023Коментари (0)443
©
Лют спор "за“ и "против“ Хелоуин пламна между две от най-големите ВИП дами у нас! Пред "България Днес" силиконовата фурия Джулиана Гани защити празника на тиквите, вампирите и други стряскащи създания, докато най-секси бабата във фолка Бони защитава българския официален празник Деня на народните будители.

"Хелоуин е един от най-любимите ми празници! Тази година също не пропуснах да го отпразнувам заедно с най-близките ми приятели", превъзбудено разкри Джулиана Гани. Красивата плеймейтка се преобрази за празника на Вси светии като Монахинята от американския филм на ужасите, които е хит сред малки и големи по цял свят.

"Специално си запазих час за грим, за да ми направят визията зашеметяваща. Боядисаха ми косата черна, сложиха ми бинтове, както и лещи на очите. Уникално беше, всичко това отне два часа и половина", разказва силиконката. По нейни думи празнува Хелоуин в продължение на пет години и смята преобразяването й да остане и занапред.

"Не е нещо лошо, че чествам страховития празник. Много хора го отричат, но аз не го разбирам това. Всеки човек трябва да се забавлява, а точно на Хелоуин всеки може да забрави за проблемите си дори и за миг и да бъде такъв какъвто иска“, категорична е Гани. Красавицата няма търпение децата й Давид и Кай да пораснат, за да маскира и тях за страховитата вечер.

"Номер или лакомство, семейни снимки, докато сме преобразени в различни герои, и много смях. Така си представям бъдещето когато синовете ми пораснат още малко и са готови да се насладят на Хелоуин“, заключи Джулиана Гани.

На противоположната страна е Бони. Изпълнителката на "Клада от страст" е против издълбаните тикви, светещите фенери и маскарадните костюми.

"Истинският празник е Денят на народните будители. От малка са ме учили да почитам паметта на българските просветни дейци и революционери“, споделя Бони. По нейни думи не отрича Хелоуин, но не чувства този ден като събитие, което трябва да се отбележи. "Когато дъщеря ми Михаела беше малка, обличахме я като фея и се радваше. Разбира се, всяко малко дете се вълнува от по-различни неща и й беше интересно какво е Хелоуин. Но порасна и сама осъзна, че не е български празник.

Старая се да я уча на ценностите и традициите в нашата страна“, заключава певицата.

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: