Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ирина Тенчева пред нервен срив, страхувала се от най-лошото
Автор: Екип Ruse24.bg 08:44 / 20.11.2023Коментари (0)473
©
Ирина Тенчева разказа открито за проблемите със здравето, които е имала през последните месеци. Жената на продуцента Иван Христов вече няколко пъти е боледувала от COVID-19, а последното ѝ заразяване отново не e минало без продължителни оплаквания. 

Ето какво сподели блондинката в социалната мрежа: "На тази есенна снимка съм поседнала сред едно гръцко лозе и съм много радостна и облекчена, защото минути преди това си бях проверила резултатите от поредните кръвни изследвания. През целия август и септември имах забележителен спад на енергия - живеех в нещо като полусън; заспивах, където седна, забравях много, периодично ми се появяваха грипоподобни симптоми и после изчезваха, косата ми падаше... Все едно не бях аз! Накратко - от резултатите разбрах, че хемоглобинът ми е силно занижен, а също и че през мен е минал поредният смазващ ковид, но на фона на други предположения това беше направо супер новина!"

Докато чакала резултатите от изследванията си, Ирина била пред нервен срив, защото в главата ѝ се въртели какви ли не страшни диагнози. Тя си въобразявала, че е болна от най-лошото. Закрепила положението и здравето си, като започнала терапия с етерични масла и хранителни добавки. Многодетната майка съветва последователите си да си пуснат тест за антитела и други кръвни показатели, ако имат подобни на нейните болежки.

За да се разсее от проблемите, Тенчева е заминала за Барселона с мъжа си Иван Христов и децата им. По думите ѝ любимото им занимание там било да посещават местните пазари. "Простите удоволствия са наш специалитет. Едни от най-щастливите ни моменти (и снимки) се случват по пазарите.

Там винаги сме някак еуфорични от изобилието на вкусове, хора и винаги хапваме нещо “на крак". Простите удоволствия са наш специалитет", доволна е бившата тв водеща. Откакто се залюбиха преди повече от 10 години, Иван и Ирина винаги са демонстрирали хармонични отношения. Партньорът на Андрей Арнаудов дори спря пиячката под баготворното влияние на настоящата си жена. Христов е споделял, че по време на брака си с първата си съшруга Вихра Петрова е бил силно привързан към чашката, защото не се чувствал удовлетворен в личния си живот. Той неведнъж е признавал, че тогава е бил на косъм да се превърне в алкохолик и да свърши зле. Тенчева обаче го променила към по-добро. С днешна дата той живее и се храни здравословно, опитва се и спортува.

Ирина също е трезвеничка от началото на настоящата година, припомня HotArena. Тя взела решението да стане въздържателка, след като прочела книга на тази тема. Сега бившата водеща и риалити звезда от шоуто "ВИП Брадър" се разграничава от стария си начин на живот. Неотдавна тя пиеше ежедневно за разпускане на напрежението, но се кълне, че това е останало в миналото. Блондинката се е обърнала към духовното и е намерила други начини за релаксиране на нервите.

Още по темата: общо новини по темата: 5334
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Изчезнал мъж в село Новачене, разследват убийство
България и Войната в Украйна
Академичната общност излиза на протест
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: