Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тежък дуел определя победителя във "Фермата"
Автор: Екип Ruse24.bg 19:30 / 05.12.2023Коментари (0)635
©
До финала на "Фермата: Нишката на живота“ на 8 декември остават броени дни и всяка раздяла с участник е болезнена.

След тежко и емоционално гласуване "Канатица“ се сбогува със съотборничката си Лилия Ел Абани. Собственичката на автокъща, която сама отглежда трите си деца след загубата на съпруга си и месеци наред показваше несломим дух в стопанството, си тръгна с достойнство на метри от последната права.

"Не ме е яд че напускам "Фермата“, а че не можах да заведа отбора си до финала. Аз съм силна жена и ще продължа пътя си. В предаването създадох ново семейство, а да имаш ново семейство е чудесно! Ще запомня сплотеността ни. Чувствам се щастлива и заредена“, каза Лилия, която пристигна от Уинчестър, САЩ в село Боснек, за да опита вкуса на приключението и да си припомни българските традиции.

"Канатица“ гласува срещу нея след края на тринадесетия, последен редовен отборен елиминационен дуел, в който Лилия и футболистът Костадин Велков се състезаваха за "червените“. Двамата се противопоставиха на сервитьора Андрей Стефанов и студентката по право Линда Бонева от "Елбетица“ в момента, в който "Канатица“ водеше с девет пендара в генералното класиране. Пред тима имаше три опции - да запази първенството си, да се примири с равенство или да загуби с всички произтичащи от това последствия.

Дуелът се оказа абсолютно непредвидим. В първата женска индивидуална битка за един пендар Линда беше по-бърза от Лили при отмотаването на въже от дървени стълбове и рязането на филии от греда, и "Елбетица“ поведе с 1 на 0. Втората битка за два пендара постави на изпитание бързината и нервите на Андрей и Костадин.

Футболистът взе преднина при пренасянето на тежки чували през пирамида от стъпала, но сервитьорът се справи по-бързо с втората част от изпитанието - редене на пирони върху опъната тел, а "Елбетица“ отчете резултат 3 на 0. След неуверения старт "Канатица“ догони зеления тим в третата битка за три пендара, в която участниците трябваше да освободят стълба от верига, да "ловят“ със зъби ябълки в бъчва с вода и да режат греда с трион с два края. В този сблъсък червените бяха по-бързи с около минута и изравниха резултата.

Тестът с въпроси от Алманаха предизвика поредния обрат и показа огромната сила на знанието. Линда постигна забележителен резултат като даде шест верни отговора на шест въпроса и така донесе още четири пендара на "Елбетица“. Петата битка за пет пендара изправи на нокти и участниците, и водещите, и зрителите, защото залогът в нея беше огромен.

При рязането на гредите на противника Андрей убедително изпревари Костадин, а Линда беше по-точна в стрелбата. Победата в дуела заслужено отиде при зелените, а червените бяха принудени да се разделят с един от играчите си. "Елбетица“ обаче не само спечели на Арената, а с натрупания актив се изравни по пендари с водача във временното класиране "Канатица“.

След този резултат във вторник, 5 декември, ще се разиграе последният отборен дуел. В него ще участват една жена и двама мъже от всеки тим. От "Канатица“ сигурен играч е учителката Теодора Тръндева, а от "Елбетица“ са сервитьорът Андрей Стефанов и земеделецът Георги Георгиев. Останалите попълнения тепърва ще станат ясни. Победилият тим ще изпрати всички свои членове на финала. Падналият ще се сбогува с един от съотборниците си, а оцелелите ще влязат в елиминационни битки помежду си.

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: