Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Лотар Матеус е новият селекционер на България
Автор: Екип Ruse24.bg 16:58 / 21.09.2010Коментари (26)874
©
Германският специалист Лотар Матеус е новият национален селекционер на България. Бившият капитан на германския национален отбор, световен шампион и носител на "Златната топка" за 1990 година, бе избран на днешното заседание на Изпълнителния комитет на БФС, за заместник на Станимир Стоилов начело на "лъвовете".

В кариерата си като треньор Матеус е ръководил Рапид Виена, Партизан, националния отбор на Унгария, Атлетико Паранензе, Ред Бул Залцбург и израелския Макаби Нетания. С Партизан той влeзе в груповата фаза на Шампионската лига. Като селекционер на Унгария пък Матеус се изправи срещу България в квалификация за Мондиал 2006, завършвайки 1:1 като домакин и губейки с 0:2 гостуването си на "Васил Левски". Начело на Макаби Нетания пък легендарният германски футболист отпадна от родния Черно море (Варна) в купата на УЕФА.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
само 1 е хубавото че никои няма да му се меси в работата.няма да лансират някви анти футболисти да играят в националния за трансфери
0
 
 
Новият национален селекционер за да стане "селекционер" без кавичките е нужен и нов фризьор и бръснар, който да подстриже някои глави във футбола ни и леко с бръснача...
0
 
 
Добре, нека първо му дадем шанср пък после да казваме какъв е..
0
 
 
Никой не може да ни спаси и Господ да слезе на земята,не можем да играем и това е!Може би следващото поколение ще успее..да се надяваме.
+1
 
 
Това е възможно най - лошия вариант за трньор на националния отбор. Той е толкова треньор, колкото добрия вълк Лупи политик. Явно всеки ден е звънял на Боби да се предлага и всеки ден е понижавал заплатата си. Много слаб треньор. А и освен това мрази България. Беше се изказал през 1998 на световното, че сме нищо и никакъв отбор. И от нашата група ще излезнат само Нигерия и Испания, а ние ще сме си ходили в къщи където ни е мястото. А сега се мазни на Боби. Боклук никъв немец не е чист Пумак. И пак не позна кои излезнаха от групите левак. Боби _ВЪН
-1
 
 
Най-накрая треньор - чужденец! Не че съм против българските треньори, но според мен единственият вариант да се избегнат мениджърските интереси е точно треньор от вън. А колкото и да сме песимистично настроени по подразбиране, вярвам, че имаме играчи с потенциал и дано успеят да го разкрият по-скоро. И дано Матеус убеди Бербоатов да се върне :)
0
 
 
Вярно, спорна е треньорската му практика, но "материала", с който ще разполага, налага неминуемо ДИСЦИПЛИНА. Е, ако един немец не превърне веселата дружинка / с гела, чалгата, татусите, модните парцалки и автомобилите/ в ОТБОР, то няма да има оправия.....
0
 
 
Има невероятен опит като футболист, скромен като треньор! В Германия не е бил треньор, защото е инат и опърничав и критично настроен! Само това ме радва - дано е такъв и тука, да не се влияе от "съветите" на футболните мениджъри! Ш да въведе германска дисциплина, ако може! Само дано не хлътне по чалга-клубовете и евтините и безплатни български к**ви!
-1
 
 
Боли ме фара кой е новия треньор на тея некадърни футболистчета
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 21.09.2010 г.
+4
 
 
Дано ги научи 97% от лигльовците в национала ( изкл. 2-мата Петрови , Бербо {дано се върне} и оше 1-2 ) как се играе ! Дано вече видим промяна в национала !
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: